The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
#TiNaDeis: Θεατρικό έργο στο σινεμά, ένα sequel και επιστροφή στα 80s Shows

Ταινίες της εβδομάδας: Μετά τον «Πατέρα», ο Γιος μεταφέρεται και αυτός στο σινεμά

Από 6 Ιουλίου στις αίθουσες

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 05, 2023

Ταινίες της εβδομάδας: Μετά τον «Πατέρα», ο Γιος μεταφέρεται και αυτός στο σινεμά
@Sony Pictures Classics

Ο Γιος – Book Club: Το Επόμενο Κεφάλαιο – Τα Πάνω Κάτω - Παγιδευμένη Ψυχή: Η Πορφυρή Πόρτα - Το Αλλο με τον Τοτό, το Ξέρεις; - Resident Evil: Death Island - Ο Τέταρτος Επιβάτης

Ο Γιος (The Son)

του Φλόριαν Ζέλερ. Με τους Χιου Τζάκμαν, Λόρα Ντερν, Βανέσα Κέρμπι, Ζεν ΜακΓκραθ, Αντονι Χόπκινς.

Δραματική 2022, Ην. Βασίλειο – Γαλλία 123’

Ο Πίτερ ζει με τη νέα του σύντροφο, Μπεθ και το νεογέννητο μωρό τους, αλλά βλέπει την τακτική ρουτίνα του ν' ανατρέπεται όταν η πρώην σύζυγός του, Κέιτ, εμφανίζεται με το γιο τους, Νίκολας, ο οποίος είναι τώρα έφηβος. Ο νεαρός φαίνεται να κάνει κοπάνες από το σχολείο εδώ και μήνες κι είναι διαρκώς προβληματισμένος, απόμακρος και θυμωμένος. Ο Πίτερ προσπαθεί να φροντίσει τον Νίκολας, όπως θα ήθελε να τον φρόντιζε ο δικός του πατέρας, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να ισορροπήσει την κατάσταση με τη δουλειά, το μωρό και την προσφορά της θέσης των ονείρων του στη Γουάσινγκτον. Ωστόσο, ανατρέχοντας στο παρελθόν για να διορθώσει λάθη, αδυνατεί να κρατήσει τον Νίκολας στο παρόν.

Book Club: Το Επόμενο Κεφάλαιο (Book Club: The Next Chapter)

του Μπιλ Χόλντερμαν. Με τους Νταϊάν Κίτον, Τζέιν Φόντα, Κάντις Μπέργκεν, Μέρι Στίνμπεργκεν, Αντι Γκαρσία, Ντον Τζόνσον, Κρεγκ Τ. Νέλσον.

Κομεντί 2023, ΗΠΑ 106’

Έχοντας «κλειστεί» απελπιστικά με την πανδημία, διατηρώντας ωστόσο τακτική επαφή εξ αποστάσεως, οι τέσσερις κολλητές φίλες μεταφέρουν το book club τους στην Ιταλία, σ' ένα ταξίδι αποκλειστικά για κορίτσια, λίγο πριν η Βίβιαν παντρευτεί. Όταν τα πράγματα ξεφεύγουν και τα μυστικά αποκαλύπτονται, οι χαλαρωτικές διακοπές τους μετατρέπονται σε μια περιπέτεια ζωής.

Τα Πάνω Κάτω (L'innocent)

του Λουί Γκαρέλ. Με τους Λουί Γκαρέλ, Νοεμί Μερλάν, Ροσντί Ζεμ, Ανούκ Γκρινμπέργκ.

Κωμωδία 2022, Γαλλία 99’

Ο γιος μιας ώριμης γυναίκας, η οποία δουλεύει ως δραματοθεραπεύτρια στις φυλακές, πανικοβάλλεται όταν μαθαίνει ότι η μητέρα του σκοπεύει να παντρευτεί έναν ληστή που σύντομα θα αποφυλακιστεί. Θα κάνει τα πάντα για να την προστατεύσει, αλλά η συνάντηση με τον μελλοντικό πατριό του θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες.

Παγιδευμένη Ψυχή: Η Πορφυρή Πόρτα (Insidious: The Red Door)

του Πάτρικ Γουίλσον. Με τους Ρόουζ Μπερν, Πάτρικ Γουίλσον, Τάι Σίμπκινς.

Τρόμου 2023, ΗΠΑ 107’

Οι πρωταγωνιστές του franchise τρόμου επιστρέφουν για το τελευταίο κεφάλαιο της τρομακτικής ιστορίας της οικογένειας Λάμπερτ. Για να απαλλαγούν μια και καλή από τους δαίμονες που τους κατατρέχουν, ο Τζος και ο νεαρός Ντάλτον πρέπει να καταβυθιστούν ακόμα περισσότερο στο Πέρα και να έρθουν αντιμέτωποι με το σκοτεινό παρελθόν της οικογένειάς τους καθώς και με νέους, ακόμα πιο τρομακτικούς δαίμονες που κρύβονται πίσω από την πορφυρή πόρτα.

Το Αλλο με τον Τοτό, το Ξέρεις; (Les Blagues de Toto)

του Πασκάλ Μπουρντιό. Με τους Γκαβρίλ Νταρτεβέλ, Αν Μαριβέν, Γκιγιόμ ντε Τονκεντέκ, Ραμζί Μπεντιά.

Κωμωδία 2020, Γαλλία – Λουξεμβούργο – Βέλγιο 84’

Στο σχολείο, ο Τοτό είναι ο καλύτερος στο να κάνει τους φίλους του να γελούν με τις τρέλες του - στο να παρακολουθεί στο μάθημα, όχι και τόσο! Οπως στο σχολείο, έτσι και στο σπίτι, τα αστεία του Τοτό συχνά καταλήγουν σε καταστροφή… Η τελευταία; Ενα τεράστιο γλυπτό πέφτει κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης που διοργανώνει το αφεντικό του πατέρα του! Ολοι αμέσωςυποπτεύονται τον γνωστό μας κατεργάρη, όμως αυτή τη φορά, ο Τοτό επιμένει ότι είναι αθώος και αρνείται να κατηγορηθεί για κάτι που δεν έκανε. Οταν κανείς δε φαίνεται διατεθειμένος να τον πιστέψει, ο Τοτό αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του: μαζί με τους καλύτερους φίλους του, θα ερευνήσει την υπόθεση και θα βρει τον πραγματικό ένοχο για να αποκαταστήσει το όνομά του! Μια απίστευτη περιπέτεια μόλις ξεκίνησε…

Resident Evil: Death Island

του Εϊτσίρο Χασούμι. Με τους Μπιλ Μπατς, Εριν Κέιχιλ, Κέβιν Ντόρμαν.

Animation 2023, Ιαπωνία 87’

Ο πρακτορας Λίον Κένεντι είναι σε αποστολή: προσπαθεί να σώσει τον Δρ. Αντόνιο Τέιλορ από απαγωγείς, όταν μια μυστηριώδης γυναίκα ανατρέπει την καταδίωξη. Την ίδια ώρα, ο πράκτορας Κρις Ρέντφιλντ διερευνά μια εμφάνισι ζόμπι στο Σαν Φρανσίσκο με άγνωστα τα αίτια της μόλυνσης. Το μόνο κοινό που συνδέει τα θύματα είναι πως όλοι είχαν πρόσφατα επισκεφθεί το νησί-φυλακή του Αλκατράζ. Ο Κρις κι η ομάδα του θα πάνε στο νησί για έρευνα, αλλά εκεί τους περιμένει ένας νέος εφιάλτης.

Ο Τέταρτος Επιβάτης (El Cuarto Pasajero)

του Αλεξ ντε λα Ιγκλέσια. Με τους Μπλάνκα Σουάρεζ, Αλμπέρτο Σαν Χουαν, Ερνέστο Αλτέριο, Ρουμπέν Κορτάδα.

Κωμωδία 2022, Ισπανία 99’

Στα 50 του, ο Χούλιαν, διαζευγμένος και με οικονομικά προβλήματα, ταξιδεύει τακτικά στη Μαδρίτη χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή για carpooling, ώστε να μοιράζεται με άλλους τα έξοδα. Κάπως έτσι, γνωρίζει και ερωτεύεται την Λορένα, είκοσι χρόνια νεότερή του με την οποία συνταξιδεύουν τακτικά από το Μπιλμπάο. Ομως τη μέρα που αποφασίζει να της εκμυστηρευτεί τον έρωτά του, δύο νεοφερμένοι επιβάτες περιπλέκουν τα πράγματα: o Σέρτζιο με το σαγηνευτικό του χαμόγελο και ο διαταραγμένος Ροντρίγκο που προκύπτει μεγάλο καθίκι. Αλλά αυτό είναι το μικρότερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει ο Χούλιαν

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb