The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
#TiNaDeis: Θεατρικό έργο στο σινεμά, ένα sequel και επιστροφή στα 80s News Room

Η ταινία του Netflix που έκανε θραύση το 2022, έχει πλέον και sequel

Η συνέχεια ενός νεανικού έρωτα

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 05, 2023

Η ταινία του Netflix που έκανε θραύση το 2022, έχει πλέον και sequel
@Netflix.com

Οι ερωτικές ιστορίες έχουν πάντα την τιμητική τους, όταν εμφανίζονται σε κάποια πλατφόρμα όπως το Netflix και γίνονται αμέσως δημοφιλείς. Το ίδιο έγινε και το 2022, με την ισπανική ταινία Through My Window, με την ερωτική ιστορία του Ares και της Raquel να καθηλώνει για αρκετό καιρό το κοινό.

Πλέον αυτή η ιστορία έχει συνέχεια αφού ήδη στης δημοφιλέστερες ταινίες του Netflix είναι το sequel με τίτλο Through My Window: Across The Sea. Ο έρωτας τους αν και περνάει από χίλια κύματα μετά από έναν χρόνο σχέσης εξ αποστάσεως, με το ζευγάρι να ενώνεται ξανά για μια καλοκαιρινή περιπέτεια. Ωστόσο, θα περάσουν από εμπόδια και το ερώτημα είναι αν θα αντέξει η σχέση τους.

Στο ίδιο λοιπόν μοτίβο, με έντονες σκηνές και συναισθήματα, το ισπανικό sequel συνεχίζει μια ιστορία που πέρσι μας έκανε πράγματι εντύπωση, πάντα για είδος της. Και αυτή η ταινία έχει ένταση, πάθος και μια ιστορία που αρκεί για να σου εξάψει την περιέργεια.

Όσοι λοιπόν είδατε την πρώτη ταινία, μάλλον θα θέλετε να δείτε και την συνέχεια της, για την ιστορία ενός φαινομενικά αταίριαστου ζευγαριου, που όμως ενώθηκε από την σωματική έλξη που είχε ο ένας για τον άλλον και που θα δούμε αν αυτή θα φτάσει για να τους κρατήσει μαζί...

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb