The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
#TiNaDeis: Θεατρικό έργο στο σινεμά, ένα sequel και επιστροφή στα 80s News Room

Όταν ο Χαρι γνώρισε την Σάλι: Το αριστούργημα των 80`s που πρέπει να ξαναδείς

Ιδανική πρόταση για ένα καλοκαιρινό βράδυ

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 04, 2023

Όταν ο Χαρι γνώρισε την Σάλι: Το αριστούργημα των 80`s που πρέπει να ξαναδείς

Το 1989 ο Ρομπ Ράινερ μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη ένα ακόμα σενάριο της σπουδαίας Νόρα Έφρον. Και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Η ταινία "Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι" αντέχει στο χρόνο και διατηρεί ακόμα τη μαγεία του απλού και ταξιδιάρικου κινηματογράφου.

Βρίσκεται μέσα στο Top 10 των ρομαντικών κομεντί που πρέπει να δεις. Και ενώ πολλοί θα πούνε, μια ακόμα ανάλαφρη ρομαντική κομεντί, η συγκεκριμένη ξεφεύγει πολύ πάνω από τον αρχικό της σκοπό.

Το σενάριο και οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών απογειώνουν το φαινομενικά ρηχό θέμα και το κάνουν μια ωδή στον έρωτα και τις προσδοκίες των ενηλίκων.

Η Μεγκ Ράιαν, είναι πανέμορφη, στα καλύτερα της, μπορείς απλά και μόνο να τη χαζεύεις σε όλη τη ταινία, ο Μπίλι Κρίσταλ παίζει τόσο έξυπνα, που νομίζεις ότι απλά παρατηρείς τον τύπο στο απέναντι τραπέζι σε ένα καφέ. Η χημεία τους είναι τόσο εμφανής, που απορώ γιατί εκει στο Χόλιγουντ δεν γύρισαν άλλες δέκα ταινίες μαζί.

Δύο νέοι ο Χάρι και η Σάλι, γνωρίζονται σε ένα ταξίδι από το Σικάγο στη Νέα Υόρκη. Εκεί κανείς δεν συμπαθεί κανέναν, ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται.

Η μοίρα τους ενώνει πολλές φορές μέσα στα χρόνια, αλλά το αποτέλεσμα είναι πάνω κάτω το ίδιο. Λίγα λεπτά κουβέντα, αμηχανία και εκνευρισμός.

¨Ομως κάποια γεγονότα στρώνουν το χαλί για να ενωθούν δύο εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες. Ο κυνικός με τη ρομαντική.

Η ταινία θα σε ταξιδέψει σε καταστάσεις που έχεις ζήσει. Θα αναρωτηθείς, μπορεί ένας έρωτας να μαγειρεύεται για χρόνια;

Μπορεί η ζωή να ξέρει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρεις το ταίρι σου;

Η ιδανική ταινία για να απολαύσεις ένα ωραίο καλοκαιρινό βράδυ.

Και φυσικά θα απολαύσεις την καλύτερη ερμηνεία οpγασμού στην ιστορία του κινηματογράφου.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb