The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
#TiNaDeis: Η επιστροφή του Guardians of the Galaxy και το αριστούργημα στο Disney+ Shows

Ταινίες εβδομάδας: Η επιστροφή των Guardians of the Galaxy

Φύλακες του Γαλαξία 3 – Saison Morte – Η Βαλέρια Παντρεύεται - Έμμονες ώρες στον τόπο της πραγματικότητας – Απλώς Υπέροχη

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΜΑΙ 03, 2023

Ταινίες εβδομάδας: Η επιστροφή των Guardians of the Galaxy
@Marvel Entertainment

Φύλακες του Γαλαξία 3 (Guardians of the Galaxy Vol. 3)

του Τζέιμς Γκαν. Με τους Κρις Πρατ, Ζόι Σαλντάνα, Σον Γκαν, Ντέιβ Μπατίστα, Βιν Ντίζελ, Μπράντλεϊ Κούπερ.

Περιπέτεια 2023, ΗΠΑ 150’

Ο Πίτερ Κουιλ, που θρηνεί ακόμα την απώλεια της Γκαμόρα, πρέπει να συσπειρώσει την ομάδα του για να υπερασπιστούν το σύμπαν αλλά και να προστατέψουν τον Ρόκετ από το ίδιο του παρελθόν. Μια αποστολή που εάν δεν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει στο τέλος της ομάδας όπως τη γνωρίζαμε έως τώρα.

Saison Morte

του Θανάση Τότσικα. Με τους Δημήτρη Λάλο, Ορέστη Τζιόβα, Τόνια Σωτηροπούλου,Τζένη Θεωνά, Θανάση Ταταυλάλη, Αλέξανδρο Λογοθέτη, Μάνο Βακούση, Ολγα Δαμάνη.

Αστυνομικό Θρίλερ 2021, Ελλάδα 97’

Ενας άνδρας, ο Χρήστος καλεί την αστυνομία από το ξενοδοχείο Paradise που βρίσκεται σε μια ερημική, το χειμώνα, τοποθεσία του νησιού. Όταν φτάνει η αστυνομία, βρίσκει τον άνδρα τραυματισμένο, την ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου δολοφονημένη και βίαια δολοφονημένο, επίσης, το συνάδελφο του άνδρα που τηλεφώνησε. Δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να πει τι έγινε στο ξενοδοχείο, πλην του Χρήστου, ο οποίος επιμένει να ζητάει, από το κρεβάτι του ιατρικού κέντρου που νοσηλεύεται, τη Νάντια, μια αναχωρήτρια από την Αθήνα, που ζούσε σε μια ερημική τοποθεσία κοντά στο ξενοδοχείο. Οι αστυνομικοί δεν βρίσκουν πουθενά τη Νάντια, άνοιξε η γη και την κατάπιε. Η θέση του Χρήστου επιδεινώνεται, δεν υπάρχει κανείς να επιβεβαιώσει την ιστορία του. Οι αστυνομικοί τον πιέζουν κι εκείνος με την αίσθηση ότι η ιστορία που θα τους πει δεν θα τους πείσει και τελικά θα κατηγορήσουν εκείνον για όλα, ξεκινάει να αφηγείται στους δύο αστυνομικούς μια ιστορία στην οποία κανένας δεν είναι αυτό που φαίνεται κι όλα και όλοι αλλάζουν ρόλους και θέσεις μέχρι την τελική ανατροπή.

Η Βαλέρια Παντρεύεται (Valeria Is Getting Married)

του Μιχάλ Βίνικ. Με τους Λένα Φράιφελντ, Ντάσα Τβορόνοβιτς, Γιάκοβ Ζάντα Ντάνιελ, Αβραάμ Σαλόμ Λεβί.

Δραματική 2022, Ισραήλ – Ουκρανία 76’

Η Βαλέρια, μια νεαρή Ουκρανή, φτάνει στο Ισραήλ για να γνωρίσει τον μέλλοντα σύζυγό της. Ο γάμος τους έχει κανονιστεί μέσω διαδικτύου – ακριβώς όπως και ο γάμος της μεγαλύτερης αδερφής της κοπέλας, Κριστίνα, που ζει ήδη εδώ και χρόνια παντρεμένη στο Ισραήλ. Τίποτε όμως δεν θα κυλήσει ομαλά μετά από αυτή την άφιξη.

Έμμονες Ώρες στον Τόπο της Πραγματικότητας

της Ρέας Βαλντέν.

Ντοκιμαντέρ 2022, Ελλάδα 88’

Μια μυστική εξομολόγηση της πρωτοπόρου φεμινίστριας σκηνοθέτριας Αντουανέττας Αγγελίδη στην κόρη της Ρέα Βαλντέν – και στον κόσμο. Για το βλέμμα, τη ζωή, τα οράματα και τις ταινίες της, και τη συγκλονιστική εμπειρία της τύφλωσης. Φτιαγμένη σε ένα διαμέρισμα, στην καραντίνα, μια ταινία για τον εσωτερικό κόσμο, το μυστικό τόπο όπου βρίσκεις το Άλλο.

Απλώς Υπέροχη (Just Super)

του Ράσμους Σίβεντσεν. Με τις φωνές των Βασιλικής Σούτη, Κωνσταντίνου Κλαυδιανού, Ακίνδυνου Γκίκα, Ανδρέα Ευαγγελάτου, Εβελίνας Αραπίδη, Γεωργίας Ιωαννίδου, Νικολέτας Κουνενιδάκη, Αναστασίας Στυλιανίδη, Ευθύμιου Τόρη.

Animation 2022, Νορβηγία 76’

Για άλλη μια φορά το Σούπερ Λιοντάρι σώζει την πόλη! Κανείς δεν γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από τη μάσκα, εκτός από την εντεκάχρονη Χέντβιχ. Επειδή το Σούπερ Λιοντάρι είναι ο πατέρας της και μια μέρα θα πάρει εκείνη τη θέση του. Κι εκείνη η μέρα φτάνει νωρίτερα απ’ όσο περίμενε. Αλλά η Χέντβιχ, που δεν έχει ούτε ακροβατικές ούτε αθλητικές ικανότητες, φαντάζει πολύ αδέξια στον πατέρα της για να γίνει υπερηρωίδα, ο οποίος αποφασίζει να παραδώσει τη στολή στον ξάδερφό της. Η Χέντβιχ πρέπει τώρα να αντιδράσει γρήγορα για να αποδείξει ότι είναι μια υπερηρωίδα.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb