The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
#TiNaDeis: Η επιστροφή του Guardians of the Galaxy και το αριστούργημα στο Disney+ Entertainment

Η top ταινία του Netflix που δεν θα καταλάβεις αν δεν έχεις δει τη σειρά

Αξίζει και με το παραπάνω

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΑΠΡ 28, 2023

Η top ταινία του Netflix που δεν θα καταλάβεις αν δεν έχεις δει τη σειρά
@Marcell Piti/Netflix

Σε συζητήσεις τελευταία έχω βρει αρκετούς που μου έχουν αναφέρει ότι είδαν το «The Last Kingdom: Seven Kings Must Die» και δεν ενθουσιάστηκαν. Η ερώτηση μου είναι πάντα η ίδια. «Έχεις δει τη σειρά προηγούμενως;». Και συνήθως η απάντηση είναι αρνητική.

Προφανώς και δεν μπορείς να καταλάβεις πολλά από μια ταινία η οποία έχει από πίσω 5 σεζόν της σειράς «The Last Kingdom». Υπάρχει μια ομάδα χαρακτήρων που έχει χτιστεί στις 5 αυτές σεζόν και που έχουν ένα μεγάλο παρελθόν, πριν έρθει το sequel και το τέλος τους υπό τη μορφή ταινίας.

Αν λοιπόν, είχε κάποιος πετύχει τη σειρά νωρίτερα και είχε ξοδέψει αρκετές ώρες για να την παρακολουθήσει, η ταινία τώρα, που βρίσκεται στις top του Netflix, θα του φαινόταν εντελώς διαφορετική. Θα είχε περισσότερη κατανόηση των χαρακτήρων, αλλά και της ιστορίας της. Και ίσως να κατάφερνε να ενθουσιάσει περισσότερο.

Μπορεί η ταινία να σταθεί από μόνη της; Ελάχιστα θα έλεγα. Αν έχεις δει την ιστορία του Uhtred, θα ήξερες τι ακριβώς έχει περάσει για να βρεθεί σε αυτή τη θέση, τη ζωή του και όλα τα υπόλοιπα.

Οπότε αν έχετε χρόνο και όρεξη, πριν δείτε την ταινία, βάλτε τον εαυτό σας στη διαδικασία να παρακολουθήσει τη σειρά. Όχι απλά για να δείτε την ταινία και να την εκτιμήσετε, αλλά γιατί η σειρά από μόνη της αξίζει και με το παραπάνω.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb