The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
#TiNaDeis: O Nicolas Cage στον ρόλο του Δράκουλα, η εθιστική σειρά με τους σούμο και το «Moonlighting» News Room

Η ταινία του Ertflix που πραγματικά σε ταξιδεύει σε μια όμορφη εποχή

Το λέει και ο τίτλος της

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΜΑΙ 04, 2023

Η ταινία του Ertflix που πραγματικά σε ταξιδεύει σε μια όμορφη εποχή
@ecartelera.com

Ένα ταξίδι στο παρελθόν, σε μια πιο ευτυχισμένη εποχή, σε μια εποχή όπου η ζωή θα είναι μπροστά σου και θα μπορούσες να ξαναζήσεις ένα γεγονός που σε σημάδεψε, μάλλον θα ήταν η επιθυμία πολλών.

Αυτή την επιθυμία, στην ταινία «La Belle Epoque», εκπληρώνει ένας διοργανωτής εκδρομών στο παρελθόν, για όσους βρίσκονται σε ένα τέλμα και θέλουν να ξαναρχίσουν από την αρχή. Μετά από χρόνια γάμου, ένας άντρας θα δει την πόρτα της εξόδου από το σπίτι, αφού η γυναίκα του βαρέθηκε την αδράνειά του.

Και μόλις γίνεται αυτό, αυτός επιλέγει να ενεργοποιηθεί, επιστρέφοντας στο αγαπημένο του 1974, σε μια εποχή με νιάτα, έρωτα και μουσική, τότε που γνώρισε και τη γυναίκα του.

Μια λυρική ταινία αναμνήσεων, μια ταινία επιστροφής σε χαρούμενα συναισθήματα και χαρούμενες εποχές, με έναν εξαιρετικά αληθοφανή τρόπο. Δεν τις λείπει η ένταση, γιατί έχει πάθος, αφού μιλάει για ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν, με συναίσθημα, με έρωτα και όχι απλά μια ήσυχη αλλά και βαρετή ζωή.

Οι ερμηνείες είναι εξαιρετικές, η πλοκή δεν σε χαλάει ποτέ και πραγματικά πρόκειται για μια ταινία από τις must see στο Ertflix. Γιατί σε ταξιδεύει πραγματικά σε μια όμορφη εποχή, σε εκείνη του πάθους και των συναισθημάτων.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb