The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Συνέλαβαν για 3η φορά το Λ. Γαβαλά, μόλις αφέθηκε ελεύθερος!

Η ελευθερία του κράτησε μόνο μερικά δευτερόλεπτα...

Γράφει ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΘΩΜΑΣ
Δημοσίευση ΙΑΝ 28, 2012

Συνέλαβαν για 3η φορά το Λ. Γαβαλά, μόλις αφέθηκε ελεύθερος!

Σε σίριαλ εξελίσσεται η υπόθεση με τα χρέη του επιχειρηματία Λάκη Γαβαλά προς το Δημόσιο, μετά και τη δεύτερη σύληψή του την Πέμπτη.

Την ώρα που έβγαινε από το κτίριο 12 των δικαστηρίων το απόγευμα της Παρασκευής, τον περίμενε η Οικονομική Αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε και πάλι, αυτή τη φορά για χρέη 150.000 ευρώ από μη απόδοση ΦΠΑ .

Η νέα, τρίτη κατά σειρά, σύλληψη του Λάκη Γαβαλά αφορά διαφορετικά χρέη από τα προηγούμενα, γι' αυτό και έγινε παρά το γεγονός ότι έλαχιστα λεπτά πριν είχε δικαστεί για την προηγούμενη υπόθεση.

Επειδή το ποσό που φέρεται ότι οφείλει ο επιχειρηματίας από τη μη καταβολή ΦΠΑ ανέρχεται περίπου στα 150.000 ευρώ, αυτή τη φορά η δίωξη είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, γι' αυτό θα οδηγηθεί και πάλι στον εισαγγελέα και θα παραπεμφθεί σε τακτικό ανακριτή.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb