The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι από τη Σουηδία με κοντινό στα οπίσθιά της

Η τραγουδίστρια ξεσήκωσε αντιδράσεις


Δημοσίευση ΑΠΡ 30, 2024

Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι από τη Σουηδία με κοντινό στα οπίσθιά της
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο Μάλμε της Σουηδίας βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι, η οποία πραγματοποίησε την πρώτη της τεχνική πρόβα για τη Eurovision 2024 τη Δευτέρα 29 Απριλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Ζάρι» για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena. Την ελληνική αποστολή αποτελούν επίσης ο creative director Φωκάς Ευαγγελινός και οι χορευτές Χουσεΐν Σετίντας, Γιασίν Αμέτογλου, Βασίλης Καραγιάννης, Ειρήνη Δαμιανίδου που την πλαισιώνουν.

Το βράδυ της Δευτέρας, η Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες της από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της.

Η τραγουδίστρια πόζαρε μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου φορώντας μια κίτρινη φόρμα, που έγραφε «haute mess», ενώ σε ένα βίντεο που πόσταρε φαίνεται να χορεύει μέσα στο πούλμαν.

«Γειά! Η πρώτη μέρα στο Μάλμε…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης. Σε κάποιες από τις φωτογραφίες στο κρεβάτι του ξενοδοχείου, η τραγουδίστρια επιδεικνύει τα οπίσθια της, γεγονός που ξεσήκωσε αντιδράσεις από κάποιους followers….

Δείτε την ανάρτηση

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SATTI 🎀✨🫣🚗🐐🇬🇷 (@marina_satti)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb