The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Τι μπορεί να δει κανείς σε μια κατασκήνωση για παιδιά στη Βόρεια Κορέα

¶νοιξε μετά από 30 χρόνια η κατασκήνωση Songdowon


Δημοσίευση ΑΥΓ 02, 2014

Τι μπορεί να δει κανείς σε μια κατασκήνωση για παιδιά στη Βόρεια Κορέα

Στο Wonsan της Βόρειας Κορέας υπάρχει μια κατασκήνωση για παιδιά και είναι σχεδόν όπως οι υπόλοιπες κατασκηνώσεις στον κόσμο: έχει πριβέ θάλασσα, τσουλήθρες και παιδική χαρά, αλλά και 2 τεράστια αγάλματα του Kim Il-sung και του Kim Jong-il!

Η κατασκήνωση Songdowon International Children's Camp, που μάλιστα είναι και διεθνής, άνοιξε πριν μερικές μέρες και έχει 300 παιδιά από τη Κίνα, τη Ρωσία, την Ιρλανδία, το Βιετνάμ και την Τανζανία.

Σε 8 μέρες τα παιδιά μαθαίνουν να μαγειρεύουν, να κολυμπούν, να κάνουν κουπί και να έρχονται σε επαφή με τη βορειοκορεάτικη κουλτούρα.

Η κατασκήνωση ήταν κλειστή για 30 χρόνια και άνοιξε πρώτη φορά και για κόσμο εκτός Κορέας (με επιπλέον κόστος 270 δολάρια).

Στο τέλος της εβδομάδας υπάρχει και ένα talent show, για να δείξει το κάθε παιδί το ταλέντο του... στο χορό, στη μουσική, στη χειροτεχνία.

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb