The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Η 89η που ταξιδεύει μόνη της σε όλο τον κόσμο

Οι συμβουλές που δίνει

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΜΑΡ 27, 2024

Η 89η που ταξιδεύει μόνη της σε όλο τον κόσμο
pexels

Κάποιοι αναβάλλουμε συνέχεια τα ταξίδια που θέλουμε να κάνουμε λες και ο χρόνος που έχουμε είναι ανεξάντλητος. Μια γυναίκα από την Μεγάλη Βρετανία είπε πως θέλει να δει όλο τον κόσμο και το έκανε πραγματικότητα.

Η Joy Fox μετέτρεψε μια άσχημη στιγμή της ζωής της σε σχέδιο για να κατακτήσει τον κόσμο και να δει κάθε γωνιά του πλανήτη μας.

Στην ηλικία των 20 ετών, ο αρραβώνας της διαλύθηκε. Τα δάκρυα και η ντροπήπου ένιωθε διαδέχθηκε το πείσμα και η διάθεση για ζωή.

Πούλησε το πανάκριβο δαχτυλίδι του αρραβώνα, και σχεδίασε το πρώτο της ταξίδι.

Το πρώτο της ταξίδι ήταν από τη βροχερή και συννεφιασμένη συνεχώς κωμόπολη Wivenhoe στην Ιταλία, και από εκεί στην Γαλλία και την Ελβετία.

Μάλιστα για να φύγει από τη πόλη της χρειάστηκε να περπατήσει πολλά χιλιόμετρα από δεν υπήρχε κάποιο μέσο μεταφοράς.

Στο πρώτο της ταξίδι στην Ιταλία η αυτοπεποίθηση και το χαμόγελο επέστρεψαν στα χείλη της αφού ένας Ιταλός προσφέρθηκε να της δέιξει τα αξιοθέατα της Ρώμης και της Βενετίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joy Elise Fox (@joyfox84)

Μετακόμισε στο Βανκούβερ και ένα τυφλό ραντεβού κατέληξε σε γάμο και δημιουργία οικογένειας. Τότε ήταν που πήρε την απόφαση πως θα ταξιδεύει με τα παιδιά της, μένοντας στη φύση με σκηνή, αφού τα χρήματα δεν της περίσσευαν.

Με αυτό τον τρόπο ήταν κοντά στα παιδιά της και δεν σταμάτησε να ταξιδεύει.

Γύρισε όλες τις ΗΠΑ, είδε το Μεξικό και το μακρινότερο ταξίδι της μέχρι στιγμής είναι η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία.

Ακόμα και μετά τον θάνατο του συζύγου της το 2015, δεν στάματησε να ταξιδεύει και η συμβουλή που έχει να δώσει στον κόσμο, είναι να αγαπήσει τον ευατό του, και να απολαμβάνει την παρέα του.

Το φαγητό και το ποτό μόνος/η είναι εξίσου απολαυστικό, αφού μια άδεια θέση δίπλα σας είναι πάντα εύκολο να γεμίσει αν εκπέμπετε αυτοπεποίθηση και χαρά.

Για τελευταίο ταξιδι θέλει να γυρίσει στο πρώτο της ταξίδι, εκείνο το ταξίδι στην Ιταλία που της έδειξε πόσο όμορφη είναι η ζωή.

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb