ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γυναίκα που τρομάζει τον Τραμπ στις εκλογές στις ΗΠΑ

Και δεν είναι πολιτικός

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΦΕΒ 02, 2024

Η γυναίκα που τρομάζει τον Τραμπ στις εκλογές στις ΗΠΑ
twitter
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Τραμπ έχει βάλει στόχο να επιστρέψει εκεί που για 4 χρόνια έκανε ότι ήθελε. Θέλει να γίνει ξανά Πρόεδρος των ΗΠΑ, για να ξανακάνει τη χώρα του ξανά σπουδαία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και όπως φαίνεται πολλοί είναι αυτοί που τον υποστηρίζουν και βλέπουν ως μόνη λύση για να ξαναγίνουν οι ΗΠΑ υπερδύναμη σε όλους τους τομείς, τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η χώρα έχει ανοιχτά ζητήματα σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, με τον Τραμπ να δηλώνει ότι δεν πρόκειται να αφήσει αμερικάνους να εμπλέκονται σε ξένους πολέμους(το ακούσαμε και αυτό), το μεταναστευτικό ταλανίζει τη χώρα, αλλά και η οικονομία είναι πιο εύθραυστη από ποτέ.

Αντίπαλος του όπως φαίνεται θα είναι ο Μπάιντεν, που μπορεί να έχει χάσει σε δημοτικότητα, αλλά παραμένει σε υψηλά ποσοστά πρόβλεψης για να είναι ο νικητής και πάλι.

Όμως ο Τραμπ φοβάται περισσότερο μια γυναίκα παρά τον πολιτικό το αντίπαλο.

Και δεν είναι άλλη απο την Τέιλορ Σουίφτ, την διάσημη τραγουδίστρια που θεωρείται η πιο επιτυχημένη της γενιάς της.

Έχει καταφέρει τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως (200 εκατ. δίσκοι), έχει κερδίσει 117 Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες και έχει λάβει το βραβείο Καλλιτέχνης της Χρονιάς σε παγκόσμιο επίπεδο τρεις φορές.

Όμως ανάμεσα στην νεαρή ποπ τραγουδίστρια και τον Τραμπ υπάρχει κόντρα που αναλυτές υποστηρίζουν θα διαμορφώσει το αποτέλεσμα.

Ο Τραμπ κατά το παρελθόν έχει κάνει δηλώσεις υποτιμητικές για την Σουίφτ, όσο και για την μουσική. Από την άλλη η τραγουδίστρια έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ του Μπάιντεν.

Η σχέση της Τέιλορ με τους φαν της και τους folowers της είναι από τις πιο ισχυρές σε όλους τους τομείς.

Υπολογίζεται ότι στις ΗΠΑ υπάρχουν σχεδόν 137 εκατ. υποστηρικτές της Σουίφτ σε ηλικία ψήφου, ή περίπου το 88% του συνδυασμένου αριθμού ψήφων που δόθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2020 σε Μπάιντεν και Τραμπ.

Αναλυτές υποστηρίζουν πως η κόντρα του πρώην Προέδρου με την Τέιλορ τον ζημιώνει περισσότερο από οτιδήποτε και μιλούν για αποξένωση των ρεμπουκλικάνων θαυμαστών της Σουιφτ προς τον Τραμπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb