The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Πως θα ήταν σήμερα οι διάσημοι που έφυγαν νωρίς;

Εντυπωσιακά αποτελέσματα

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 02, 2023

Πως θα ήταν σήμερα οι διάσημοι που έφυγαν νωρίς;
@micahdaigle.com

Το θέμα της τεχνητής νοημοσύνης είναι πολύ επίκαιρο, όσον αφορά στα καλά και στα κακά που την συνοδεύουν. Κι ενώ όλοι προσπαθούν να περιορίσουν τα κακά της, κάποια καλά της βγαίνουν στη δημοσιότητα και δείχνουν τις μεγάλες δυνατότητες της.

Ο Creative Director Micah Daigle, εχει αποφασίσει σε μέρος των έργων του να υιοθετήσει την AI Art. Σύμφωνα με το Euronews μάλιστα, εκπαιδεύει και νέους δημιουργούς στη χρήση των εργαλείων, κυρίως στο πρόγραμμα Midjourney.

Σε μια νέα του συλλογή μας δείχνει αρκετούς αγαπημένους καλλιτέχνες που έφυγαν νωρίς και το πως θα ήταν σήμερα αν ήταν εν ζωή.

Μεταξύ τους είναι ο John Lennon, o Elvis Presley, o Freddie Mercury, o Tupac Shakur, η Amy Winehouse κ.α. Δείτε την συλλογή του που ακολουθεί...

Πηγή φωτογραφιών: micahdaigle.com

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb