The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

#TiNaDeis: Ακόμα ένα Fast & Furious και το υποψήφιο για Όσκαρ ντοκιμαντέρ του Netflix

Αυτά σας προτείνουμε γι` αυτήν την εβδομάδα

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΜΑΙ 18, 2023

#TiNaDeis: Ακόμα ένα Fast & Furious και το υποψήφιο για Όσκαρ ντοκιμαντέρ του Netflix
@Peter Mountain / Universal Pictures

Αυτή αν θυμόμαστε καλά θα πρέπει να είναι η… 231η ταινία του franchise «Fast&Furious». Όχι εντάξει, για την ακρίβεια είναι η 10η και απ’ ότι φαίνεται όχι η τελευταία, αφού όπως ξέφυγε από τον Vin Diesel το φινάλε του franchise θα είναι τριλογία. Όπως και να έχει είναι γνωστό και μη εξαιρετέο, καλό για το τρίπτυχο σινεμά – fun – pop corn. Και πάμε παρακάτω.

Από εκεί και πέρα ακολουθεί πολλή Ευρώπη, το αγαπημένο των θερινών σινεμά. Μια γαλλική ταινία που θυμίζει το κλασικό «Driving Miss Daisy», με έναν ταξιτζή ο οποίος δέχεται να περάσει μια ηλικιωμένη γυναίκα από τα μέρη που επηρέασαν τη ζωή της και σιγά – σιγά δημιουργείται μια φιλία μεταξύ τους.

Η ζωή της Σιμόν Βέιλ είναι μια ταινία που όλοι πρέπει να ξέρουμε για να μάθουμε την ιστορία μιας γυναίκας που μεταμόρφωσε την εποχή της, ενώ στις επιλογές υπάρχει μια ακόμα προσπάθεια για να μάθουμε τι συνέβη στη «Δίκη της Νυρεμβέργης».

Τέλος, μια κωμωδία καταστάσεων από την Ισπανία έρχεται να ελαφρύνει κάπως το κλίμα, ενώ μια δραματική γαλλική ταινία με πολύ μπαλέτο αλλά και εσωτερική αναζήτηση.

Από εκεί και πέρα, το ντοκιμαντέρ του Netflix που ήταν υποψήφιο για Όσκαρ με τίτλο «13th», είναι πραγματικά και χωρίς υπερβολή must-see, ενώ το ίδιο είναι και δυο ταινίες του Ertflix, μια περιπέτεια και ένα θρίλερ μυστηρίου.

Ίσως θα θέλατε να επιλέξετε την ταινία του 2002 που έγινε αμέσως top στο Netflix, ή το «Black Night», μια σειρά που θα σε κρατήσει σε αγωνία αφού είναι εξαιρετικά δύσκολο να δεις μόλις ένα επεισόδιο. Επίσης, σας προτείνουμε να δείτε μια παλιά νεανική σειρά και μια παλιά παιδική ταινία, οι οποίες έχουν και ενδιαφέροντα trivia.

Διαβάστε Ακόμη
ΜΑΙ 11, 2023
Το ντοκιμαντέρ του Netflix για τη 13η τροπολογία που μετέτρεψε τους μαύρους από σκλάβους σε εγκληματίες
Το σύγχρονο σύστημα των φυλακών και η σχέση του με την ιστορία των φυλετικών διακρίσεων
ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
TV+Σειρές ΜΑΙ 12, 2023
Black Night: Η σειρά δράσης που πρέπει να δεις αυτό το Σαββατοκύριακο
Δύσκολα θα μείνεις στο ένα επεισόδιο
ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
ΜΑΙ 16, 2023
2 ταινιάρες για να δεις στο Ertflix σήμερα
Μεγάλοι πρωταγωνιστές, καταιγιστική δράση
ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb