The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Black Night: Η σειρά δράσης που πρέπει να δεις αυτό το Σαββατοκύριακο

Δύσκολα θα μείνεις στο ένα επεισόδιο

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΜΑΙ 12, 2023

Black Night: Η σειρά δράσης που πρέπει να δεις αυτό το Σαββατοκύριακο

Αν σου έλειψα τα εφιαλτικά σενάρια για το μέλλον, αν ξέχασες τον πανικό των πρώτων ημερών όταν ανακοινώθηκαν τα lockdown σε όλο τον κόσμο, αν η κλιματική αλλαγή σε τρομάζει τότε η νέα σειρά που μπορείς να δεις από τις 12 Μαίου στο Netflix, Black Night είναι η κατάλληλη για σένα.

Το Netflix ποντάρει πως  το Black Knight, θα είναι από τις σειρές δράσης και φαντασίας, που θα σπάσει τα κοντέρ και θα συνεχίσει τη πετυχημένη συνταγή των κορεάτικων σειρών.

Η πλοκή απλή αλλά πολύ δομεμένη, χωρίς κένα και παραλείψεις. Σε ένα δυστοπικό μέλλον ρημαγμένο από την ατμοσφαιρική ρύπανση, η επιβίωση της ανθρωπότητας εξαρτάται από τους Μαύρους Ιππότες που απέχουν πολύ από τους απλούς διανομείς.

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Cho Ui-seok, Shin Yeon-ju και Kim Hyun-deok, ενώ μεταξύ άλλων θα δείτε τους Kim Woo-bin, Song Seung-heon, Kang You-seok και Esom.

Η σειρά έχει εντυπωσιακές στιγμές από το μέλλον που ευχόμαστε να μην έρθει ποτέ, σε κάθε επεισόδιο η δράση κορυφώνεται και σε κάνει να θες να πας κατευθείαν στο επόμενο...

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb