The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

2 ταινιάρες για να δεις στο Ertflix σήμερα

Μεγάλοι πρωταγωνιστές, καταιγιστική δράση

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΜΑΙ 16, 2023

2 ταινιάρες για να δεις στο Ertflix σήμερα

Μπορεί το Ertflix να φιλοξενεί στη πλατφόρμα του αριστουργήματα, αλλά δεν μας έχει συνηθίσει σε ταινίες δράσης, με μεγάλους πρωταγωνιστές. Για σένα που θες να ανέβουν λίγο οι σφυγμοί δες τι μπορείς να βρεις εντελώς δωρεάν.

Οι Επιδρομείς

Αστυνομική περιπέτεια χωρίς Μπρους Γουίλις, είναι σαν χωριάτικη σαλάτα χωρίς ελαιόλαδο. Μια τράπεζα γίνεται στόχος ληστείας με βίαια κατάληξη και το FBI ενεργοποιείται. Μια ομάδα ληστών με μάσκες χτυπούν τις τράπεζες και ενώ διεξάγεται έρευνα για τον εντοπισμό τους, οι υποψίες στρέφονται στον ιδιοκτήτη της τράπεζας και τους ισχυρούς πελάτες της.

Καταιγισμός δράσης, ωμή ρεαλιστική δράση, δυνατοί χαρακτήρες και σασπένς που κορυφώνεται στο τέλος της ταινίας. Μυστικά που αποκαλύπτονται, βρώμικες υποθέσεις που βγαίνουν στην επιφάνεια και μια κατάσταση που κανείς δεν είναι αυτό που δείχνει.

Ετοιμαστείτε να δοκιμάσετε τη λογική σας...

Με Απόκρυψη

Οι Ισπανοί στα θρίλερ μυστηρίου και αγωνίας είναι οι καλύτεροι. Υψηλόβαθμο στέλεχος σε μεγάλη τράπεζα, που βιώνει μια περίεργη περίοδο στα προσωπικά του, δέχεται ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, που τον προειδοποιεί πως το αυτοκίνητο του είναι παγιδευμένο με εκρηκτικά και θα πρέπει να μαζέψει σε μικρό χρονικό διάστημα ένα μεγάλο ποσό αν θέλει να ζήσει.

Ποιός είναι αυτός ο άγνωστος που τον απειλεί. Και γιατί το κάνει; Γιατί τον έχει επιλέξει; Μήπως οι απαντήσεις βρίσκονται όλες στη μνήμη του αλλά δεν ξέρει πως να φτάσει σε αυτές;

Η ταινία βάζει στο κάδρο για ύποπτο, ακόμα και τον πιο φαινομενικά αθώο χαρακτήρα. Μια δεύτερη ματιά μπορεί να δείξει πράγματα που προσπερνάς εξαιτίας του χαρακτήρα. Η ταινία σάρωσε κοινό και κριτκούς και απέσπασε 2  βραβεία Goya.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb