The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Art Attack: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο παρουσιαστής της εκπομπής

Μια από τις πιο αγαπημένες εκπομπές μικρών και μεγάλων

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΜΑΡ 20, 2023

Art Attack: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο παρουσιαστής της εκπομπής

Αν ήσουν παιδί τη δεκαετία του 1990 δεν μπορεί να μη σου προκαλούν ευχάριστες αναμνήσεις οι λέξεις Art Attack. Το κόνσεπτ με ένα ζωγράφο με πολύ φαντασία και ιδιαίτερο χάρισμα στην επικοινωνία να κάνει κάθε φορά και καινούργια κόλπα με τα πινέλα του, αγαπήθηκε από εκατομμύρια παιδιών, αλλά και μεγάλων τηλεθεατών.

Ο Νιλ Μπιουκάναν, ήταν από τις πιο αναγνωρίσιμες προσωπικότητες της δεκαετίας των 90ς και κατάφερε να δημιουργήσει ένα φανατικό κοινό κυρίως στις ηλικίες από τα 6 έτη μέχρι τα 16.

Το Art Attack ήταν ένα βρετανικό τηλεοπτικό πρόγραμμα για παιδιά που περιστρέφεται γύρω από την τέχνη, το οποίο παρουσιαζόταν αρχικά από τον Neil Buchanan στο CITV από το 1990 έως το 2007 και στη συνέχεια παρουσιάστηκε από τον Lloyd Warbey στο Disney Junior από το 2012 έως το 2015.

Κάθε φορά ο καλλιτέχνης προσπαθούσε να μαγέψει το κοινό με τα κόλπα που έκανε πάνω στο καμβά ή με τις χειροτεχνίες του.

Ο Neil Buchanan είναι διεθνώς αναγνωρισμένος καλλιτέχνης και πολυβραβευμένος τηλεοπτικός παρουσιαστής και παραγωγός. Είναι ο δημιουργός του Art Attack - ενός από τα πιο πολυβραβευμένα προγράμματα στην ιστορία της τηλεόρασης με πάνω από 30 βραβεία παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων 2 BAFTAs.

Τον Μάρτιο του 2000 η Britt Allcroft (στη συνέχεια Gullane Entertainment) αγόρασε τα δικαιώματα της σειράς από τον Buchanan, σε μια συναλλαγή ύψους 14 εκατομμυρίων λιρών

Αυτές οι εκπομπές συνεχίζονται και παίζονται σε πολλές χώρες ανάμεσα τους η Κίνα, η Βραζιλία και ο Καναδάς, σημειώνοντας ακόμα και σήμερα μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης.

Σήμερα ο δημοφιλής παρουσιαστής ασχολείται με την φωτογραφία και παρουσιάζει δικές του εκθέσεις φωτογραφίας αποσπώντας πολύ θετικές κριτικές, από τους εικαστικούς.

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb