The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Η καλόγρια που κέρδισε το Voice και η νέα της ζωή σαν σερβιτόρα

Η απίστευτη μεταμόρφωση της

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΝΟE 25, 2022

Η καλόγρια που κέρδισε το Voice και η νέα της ζωή σαν σερβιτόρα

Η καλόγρια που προκάλεσε αίσθηση παγκοσμίως μετά την πρώτη θέση στην ιταλική εκδοχή του διάσημου ριάλιτι μουσικής The Voice, απασχολεί και πάλι τα δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο για την απόφασή της να αλλάξει ζωή και να γίνει σερβιτόρα στην Ισπανία.

Η καλόγρια Cristina Scuccia με καταγωγή από τη Σικελία, είχε κάνει όλη την Ιταλία να μένει κολλημένη στις οθόνες, κάθε φορά που ήταν να εμφανιστεί στο γνωστό ριάλιτι, Voice.

Τότε το κοινό πανηγύρισε όταν η αγαπητή διαγωνιζόμενη αναδείχθηκε νικήτρια, και ξεκίνησε μια καινούργια ζωή για την Scuccia.

Κυκλοφόρησε δίσκο, εμφανίστηκε στα τηλεοπτικά κανάλια, πάντα με την άδεια της Καθολικής Εκκλησίας, και έκανε αίσθηση σε Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία.

Λίγα χρόνια μετά σόκαρε τον κόσμο, όταν ανακοίνωσε σε βραδινό show πως εγκαταλείπει την εκκλησία και αλλάζει πορεία στη ζωή της.

Με ψηλοτάκουνα και ένα κόκκινο κουστούμι, με piercing στη μύτη και μακριά μαλλιά ελεύθερα, είπε: «Πιστεύω ότι πρέπει να ακούσεις την καρδιά σου με θάρρος. Η αλλαγή είναι ένα σημάδι εξέλιξης, αλλά είναι πάντα τρομακτική. Υπάρχει σωστό ή λάθος;».

«Επέλεξα να ακολουθήσω την καρδιά μου χωρίς να σκέφτομαι τι μπορεί να λένε οι άλλοι για μένα. Έκανα ένα άλμα και ανησυχούσα ότι θα κατέληγα κάτω από μια γέφυρα, πάντα το έλεγα αυτό στον ψυχολόγο μου».

Σήμερα ζει στην Ισπανία και εργάζεται ως σερβιτόρα και παράλληλα κυνηγάει το όνειρό της για ένα νέο δίσκο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Verissimo (@verissimotv)

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb