The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Η συμφωνία του Έλον Μάσκ με έναν χάκερ για να αλλάξει το Twitter

Έχει προθεσμία 12 εβδομάδων

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΝΟE 23, 2022

Η συμφωνία του Έλον Μάσκ με έναν χάκερ για να αλλάξει το Twitter

Ένας χάκερ και προγραμματιστής αυτοκινούμενων αυτοκινήτων είπε πως θα ήθελε να προσπαθήσει να βελτιώσει την ποιότητα της αναζήτησης που υπάρχει μέσα στο Twitter και ο Έλον Μάσκ αποφάσισε να του δώσει μια ευκαιρία.

Δήλωσε λοιπόν πως είναι έτοιμος να δουλέψει 12 εβδομάδες για να αλλάξει την αναζήτηση. Ο Έλον Μάσκ άκουσε την πρόταση του Τζορτζ Χοτζ και του προσέφερε μια θέση πρακτικής άσκησης στην εταιρεία.

Όπως έγραψε ο Χοτζ στο Twitter, «Είμαι έτοιμος για μια πρακτική άσκηση 12 εβδομάδων στο Twitter» και ο μεγιστάνας του απάντησε αμέσως «Ας μιλήσουμε».

«Μου αρέσει πραγματικά να καταδύομαι σε πολύπλοκες βάσεις κώδικα και πιστεύω ότι θα μπορούσα να βοηθήσω στην τεκμηρίωση και τον καθαρισμό ορισμένων από αυτές τις 1000 μικροϋπηρεσίες σε 12 εβδομάδες» ανέφερε.

Παρότι δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από πλευράς Μασκ, ο χάκερ φαίνεται ότι επιβεβαίωσε το deal γράφοντας πως μίλησαν και τού ανέπτυξε το περιεχόμενο της δουλειάς του. «Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Έχω 12 εβδομάδες».

Πρόσθεσε ότι θα εργαστεί για να αποτελέσουν παρελθόν στοιχεία όπως τα αναδυόμενα παράθυρα που καλούν τον χρήση να συνδεθεί στον Twitter για να κάνουν έρευνα. «Αυτά τα πράγματα καταστρέφουν το Διαδίκτυο» παρατήρησε.

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb