The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Μουντιάλ 2022: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Το πρώτο Μουντιάλ του χειμώνα και το πιο αμφιλεγόμενο πριν καν αρχίσει

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΟΚΤ 24, 2022

Μουντιάλ 2022: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Το επόμενο Μουντιάλ θα είναι το πρώτο που θα γίνει σε τρεις χώρες, τον Καναδά, τις ΗΠΑ και το Μεξικό. Το φετινό Μουντιάλ είναι το πρώτο που διεξάγεται χειμώνα, αφού μια φανταστική τεχνολογία που συμπεριέλαβε το Κατάρ στον φάκελο του, δεν ήταν εφικτή και το 2015 η FIFA μετακίνησε το Μουντιάλ στα τέλη Νοεμβρίου.

Πριν καν αρχίσει, το Μουντιάλ του Κατάρ συγκέντρωσε πολλά βλέμματα και όχι για καλό λόγο. Ούτε για το ποδόσφαιρο. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που το μποϊκοτάρουν, με πρώτο και καλύτερο τον Ερίκ Καντονά.

Ωστόσο, όσο κι αν μας εξοργίζουν πολλά πράγματα, το ποδόσφαιρο δεν φταίει σε κάτι και η προσπάθεια των παικτών δεν θα είναι λιγότερη. Η κριτική στους διοργανωτές θα είναι συνεχής, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με όσα γίνονται στους αγώνες. Οι παίκτες είναι σε φουλ φόρμα σε αντίθεση με το καλοκαίρι, είναι το τελευταίο Μουντιάλ των Μέσι και Ρονάλντο και ειδικά από τη φάση των «16», το θέαμα υπόσχεται πολλά.

Ας ελπίσουμε να δούμε καλό ποδόσφαιρο και οι διοργανωτές να μην συνεχίσουν να προκαλούν. Και μετά το πέρας του Μουντιάλ, οι ίδιοι και η FIFA να βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου…

Περιεχόμενα21 ΘΕΜΑΤΑ
Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb