The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Μουντιάλ 2022: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε News Room

Μουντιάλ 2022: Τα 20.000 κεριά σε γήπεδο στη μνήμη των νεκρών εργατών στο Κατάρ

Το αποτέλεσμα είναι συγκινητικό και εντυπωσιακό…

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΝΟE 21, 2022

Μουντιάλ 2022: Τα 20.000 κεριά σε γήπεδο στη μνήμη των νεκρών εργατών στο Κατάρ
@reuters.com

Μπορεί το Μουντιάλ να ξεκίνησε χθες και η τελετή έναρξης, όπως αναμενόταν να ήταν πολύ λαμπερή, ωστόσο η φετινή διοργάνωση είναι γεμάτη με σκοτεινό παρασκήνιο που επισκιάζει τα πάντα. Ειδικά για τους νεκρούς εργάτες οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους την περασμένη δεκαετία, στην προσπάθειά τους να φτιάξουν τις εγκαταστάσεις σε συνθήκες σκλαβιάς.

Περίπου την ώρα της διεξαγωγής του εναρκτήριου αγώνα του Μουντιάλ, η ανθρωπιστική οργάνωση AWO έκλεισε τα φώτα σε ένα γήπεδο της Γερμανίας και φωταγώγησε το γήπεδο με 20.000 κεριά, τιμώντας έτσι τη μνήμη των νεκρών εργατών.

Η οργάνωση που η δράση της είναι γύρω από τον σεβασμό και την ευημερία των εργατών, άναψε 20.000 κεριά στις εξέδρες του γηπέδου Struenkede, το οποίο βρίσκεται στην πόλη Χέρνε της Βεστφαλίας.

Στο χορτάρι τοποθετήθηκαν περίπου 6.500 χιλιάδες ξεφούσκωτες μπάλες μαζί με άμμο, σε μια δεύτερη συμβολική κίνηση, αναφερόμενοι στον αριθμό των θανάτων που έχει καταγράψει η Διεθνής Αμνηστία και ο Guardian.

Τα κεριά στις εξέδρες τοποθετήθηκαν από εθελοντές, με την εκδήλωση να έχει και μουσική, στο πλαίσιο του εορτασμού της «Ημέρας των Νεκρών» που έχει την τιμητική της στη Γερμανία. Το αποτέλεσμα είναι συγκινητικό και εντυπωσιακό…

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb