The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Σήμερα έμαθα: Το μνημείο με τους περισσότερους επισκέπτες στον κόσμο

Σε ποια θέση βρίσκεται ο Παρθενώνας

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΟΚΤ 05, 2022

Σήμερα έμαθα: Το μνημείο με τους περισσότερους επισκέπτες στον κόσμο
Photo by wong zihoo on Unsplash

Αν μάθετε ποιο είναι το μνημείο με τους περισσότερους επισκέπτες στον κόσμο, τότε σίγουρα θα διαπιστώσετε μια ειρωνεία. Γιατί αυτό είναι η “Απαγορευμένη πόλη” στο Πεκίνο.

Πλέον δεν απαγορεύεται να μπεις και μάλιστα κάθε χρόνο το επισκέπτονται περισσότεροι από 17 εκατομμύρια τουρίστες. Κάτι που μας δείχνει πόσο τουρισμό έχει καταφέρει να έχει η Κίνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANCIENT HISTORY (@ancient.scientist)

Τα τείχη της έχουν φιλοξενήσει 24 αυτοκράτορες από της δυναστείες των Ming και Qing. Λίγοι επιτρέπονταν να μπουν αλλά οι αρχές της Κίνας έχουν αναφέρει ότι σχεδόν 100 εκατομμύρια άνθρωποι, την έχουν επισκεφτεί την τελευταία δεκαετία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wilson Sim 沈斯涵 (@wilsonsihan)

Για να πούμε και τα του οίκου μας, ο Παρθενώνας βρίσκεται στην 6η θέση των μνημείων παγκοσμίως, με σχεδόν 7,5 εκατομμύρια επισκέπτες τον χρόνο. Αρκετοί δεν είναι;

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb