The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

5 διάσημοι που χάλασε εντελώς η γνώμη μας γι` αυτούς

Κάποιοι έχασαν τη\ φήμη τους με φρικτό τρόπο

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 08, 2022

5 διάσημοι που χάλασε εντελώς η γνώμη μας γι` αυτούς

Δεν έχει σημασία πόσο καλός φαίνεται κάποιος, πόσο φαίνεται πως υποστηρίζει τις αρχές του και πόσοι άνθρωποι τον αγαπούν, κάποια στιγμή έρχεται η ώρα που όλα ξεθωριάζουν σε λίγα λεπτά. Δεν συμβαίνει σε όλους βέβαια, αλλά κάποιοι έχασαν την καλή φήμη που είχαν με φρικτό τρόπο.

Μια ερώτηση στο Reddit έλεγε «Ποιο παράδειγμα σκέφτεστε για το 'Ή πεθαίνεις σαν ήρωας ή ζεις τόσο ώστε να δεις τον εαυτό σου να γίνεται ο κακός της υπόθεσης;’». αρκετοί χρήστες ανέφεραν τους celebrities και τα ιστορικά πρόσωπα των οποίων οι σκοτεινές πλευρές αποκαλύφθηκαν μετά από πολλά χρόνια της δημόσιας ζωής τους.

Ellen Degeneres

@cnbc.com

Υπήρχαν φήμες ότι φέρεται άσχημα σε κόσμο και συνεργάτες για χρόνια. Η επιτυχία της την κράτησε για πολλά χρόνια ασφαλή, αλλά κάποια στιγμή αποκαλύφθηκαν οι πράξεις της και η μακροχρόνια εκπομπή της σταμάτησε.

Bill Cosby

@tcm.com

Ο Bill Cosby υπήρξε χαρισματικός κωμικός, ένας ηθοποιός που τον έβλεπαν οικογένειες, μπαίνοντας σε κάθε σπίτι με το πασίγνωστο show που έφερε το όνομά του. Προτάθηκε για Νόμπελ Ειρήνης και κέρδισε ένα ανθρωπιστικό βραβείο Emmy και το Μετάλλιο Ελευθερίας από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Πολύ αργότερα, 60 γυναίκες τον κατηγόρησαν για βιασμό και κάθε είδους σeξουαλικής παρενόχλησης.

Rudy Giuliani

@nbcnews.com

O Giuliani έγινε δήμαρχος της Νέας Υόρκης και μείωσε την εγκληματικότητα κατά 65% μέσα σε λίγα χρόνια. Έγινε ο λεγόμενος «δήμαρχος της Αμερικής», όταν τα έβαλε με τη μαφία και πρόσεξε την πόλη και τους κατοίκους της μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου. Η υποστήριξη του στον Τραμπ, το βίντεο με την ηθοποιό που τον «παγίδευσε» κι εκείνος έπιανε τα γεννητικά του όργανα αλλά και εκείνο όπου μιλάει για εκλογική απάτη και στάζει βαφή μαλλιών, έκαναν μεγάλη μερίδα του κοινού να χάσει την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό του.

Conor McGregor

@marca.com

Όλη η Ιρλανδία ήταν μαζί του. Ήταν πνευματώδης, αυθεντικός και πολλά υποσχόμενος, ωστόσο τα χρόνια πέρασαν και δεν δικαιολόγησε. Όχι μέσα στο ρινγκ αλλά έξω από αυτό. Τον κατηγορούν για χρήση ναρκωτικών, τσακώνεται με όλον τον κόσμο, υπάρχουν κατηγορίες για σeξουαλική παρενόχληση εναντίον του και δεν θυμίζει τίποτα από τον παλιό του εαυτό. Μάλλον ξέχασε αυτό που έλεγε κάποτε «Μπες, πλούτησε και βγες».

O. J. Simpson

@thesun.co.uk

Ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες του American Football, με μεγάλη αναγνώριση αλλά και αγάπη από μεγάλη μερίδα του κοινού. Μέχρι το 1994, όταν και συνελήφθη για τον δολοφονία της συζύγου του και του φίλου της. Το δικαστήριο τον αθώωσε, αλλά τελικά πέρασε αργότερα το κατώφλι της φυλακής, για ένοπλη ληστεία και απαγωγή. Αποφυλακίστηκε το 2021.

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb