The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Ποιος πλήρωσε 8 εκατ. δολάρια για μια θέση στο διαστημόπλοιο του Μπέζος

Και μάλιστα δεν αγόρασε το εισιτήριο για τον εαυτό του

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΜΑΙ 11, 2022

Ποιος πλήρωσε 8 εκατ. δολάρια για μια θέση στο διαστημόπλοιο του Μπέζος

Μην διαβάσεις το θέμα αν σκέφτεσαι την τιμή της βενζίνης για να κάνεις μια εκδρομή μακριά από τη πόλη. Σε προειδοποιώ θα θυμώσεις. Την ώρα που εμείς οι κοινοί θνητοί τρέμουμε να πούμε την έκφραση "φούλαρε το", κάποιος βρέθηκε και αγόρασε ένα εισιτήριο για το διαστημόπλοιο του Τζεφ Μπέζος, το περίφημο New Shepard.

Ο επιχειρηματίας Κεν Γκρίφιν, ο ιδρυτής του hedge fund Citadel έβγαλε από το προσωπικό του λογαριασμό, 8 εκατομμύρια δολάρια και απέκτησε μια θέση για το επόμενο ταξίδι που θα πραγματοποιηθεί το πρώτο εξάμηνο του 2023, χωρίς να έχει δοθεί στη δημοσιότητα καμία άλλη πληροφορία προς το παρόν.

Ο δραστήριος επιχειρηματίας δεν θα κάνει το ταξίδι στο διάστημα ο ίδιος, καθώς είναι κάτι που δεν τον ενδιαφέρει όπως δήλωσε, αλλά θα δώσει το εισιτήριο σε ένα τυχαίο δάσκαλο της Νεάς Υόρκης.

Οι υποψήφιοι θα περάσουν από συνέντευξη από τον οργανισμό Robin Hood Foundation, που έχει ιδρύσει ο Κεν Γκρίφιν, και όταν βρεθεί ο κατάλληλος υποψήφιος θα ανακοινωθεί δημόσια.

Όλα αυτά έγιναν σε εκδήλωση, η οποία συγκέντρωσε δωρεές συνολικής αξίας 126 εκατομμυρίων δολαρίων για το Robin Hood Foundation. Σημειώνεται πως 10 εκατομμύρια εξ αυτών, προήλθαν από το Bezos Family Foundation.

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb