The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι ήταν η μαύρη ουσία που έσταζε από τον τοίχο

Δεν μπορούσαν να καταλάβουν ούτε τι είναι, ούτε από που έρχεται

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΦΕΒ 12, 2020

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι ήταν η μαύρη ουσία που έσταζε από τον τοίχο
@metro.co.uk

Δυο άντρες στη Μινέαπολη, παρατήρησαν μια μαύρη υγρή ουσία να στάζει από τον τοίχο τους. Το μαύρο υγρό μύριζε απαίσια και δεν μπορούσαν να καταλάβουν ούτε τι είναι, ούτε από που έρχεται.

Κάλεσαν λοιπόν μια ομάδα συντήρησης κτιρίων. Όταν η ομάδα ανακάλυψε την πηγή, κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί. Η μαύρη ουσία ήταν αίμα και προερχόταν από το σπίτι του γείτονα που ήταν νεκρός για μια εβδομάδα. Η αστυνομία ερεύνησε το σπίτι και δεν βρήκε κάτι το ύποπτο, ενώ η αιτία θανάτου του γείτονα δεν έχει ακόμα δημοσιοποιηθεί.

@metro.co.uk

Οι δυο συγκάτοικοι μοιράστηκαν στο σπίτι την τρομακτική ανακάλυψη. Ο ένας από αυτούς έγραψε «Το διαμέρισμα μύριζε άσχημα τελευταία και μόλις μάθαμε ότι ο γείτονας που έμενε από πάνω, ήταν νεκρός για μια εβδομάδα... Και πριν ρωτήσετε, το πτώμα του βρέθηκε μόλις τώρα, αφού το αίμα του διέρρευσε από το ταβάνι στο διαμέρισμά μας σήμερα το πρωί».

@metro.co.uk

Κάλεσαν την ομάδα συντήρησης κτιρίων, οι οποίοι αρχικά δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι είναι. Ανέβηκαν λοιπόν στο πάνω πάτωμα για να ρωτήσουν αν και τα υπόλοιπα διαμερίσματα είχαν το ίδιο πρόβλημα. Κι έτσι ανακάλυψαν τι είχε συμβεί. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας τόνισε πόσο σημαντικό είναι να κρατάμε επαφή με τους γείτονες μας.

Πηγή: metro.co.uk

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb