The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Συντετριμμένη η πριγκίπισσα Βεατρίκη: Βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο ο πρώην σύντροφός της

Είναι σε κατάσταση σοκ


Δημοσίευση ΑΠΡ 25, 2024

Συντετριμμένη η πριγκίπισσα Βεατρίκη: Βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο ο πρώην σύντροφός της

Συντετριμμένη είναι η πριγκίπισσα Βεατρίκη, εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση ναρκωτικών ο πρώην σύντροφός της.

Σύμφωνα με δημοσιευμα της Sun, o Paolo Liuzzo πέθανε σε δωμάτιο του ξενοδοχείου civilM Miami Worldcenter στις 3:34 μ.μ (τοπική ώρα) στις 7 Φεβρουαρίου. Το σώμα του φέρεται να μεταφέρθηκε πίσω στη γενέτειρά του, το Λονγκ Αιλαντ της Νέας Υόρκης, όπου τελέστηκε η κηδεία του στις 16 Φεβρουαρίου.

Ο αξιωματούχος Μάικλ Βέγκα του Αστυνομικού Τμήματος του Μαϊάμι είπε στη Sun ότι ο θάνατός του «εξετάζεται ως υπερβολική δόση» αν και η έρευνα «είναι ανοιχτή και βρίσκεται σε εξέλιξη». Επιπλέον, ένας φίλος του Liuzzo δήλωσε στη Sun ότι «o Paolo δεν τα πήγαινε καλά σε προσωπικό επίπεδο. Αγαπούσε τα πάρτι και τον τζόγο. Είχε αρχίσει να κάνει χρήση πολλών φαρμακευτικών ναρκωτικών αρχικά αλλά αυτό αργότερα οδήγησε στην κοκαΐνη και σε σκληρότερα ναρκωτικά. Δανειζόταν πάντα χρήματα για να πληρώνει παλαιά δάνεια. Ήταν ένας φαύλος κύκλος».

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb