The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Στέφανος Τσιτσιπάς: To τεράστιο πόσο που θα λάβει μετά τη νίκη του στο Λονδίνο

Πόσα χρήματα έχει κερδίσει μέσα στο 2019;


Δημοσίευση ΝΟE 18, 2019

Στέφανος Τσιτσιπάς: To τεράστιο πόσο που θα λάβει μετά τη νίκη του στο Λονδίνο

Ο «βασιλιάς» του Λονδίνου Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε τον μεγαλύτερο τίτλο της καριέρας του, και μαζί ένα τεράστιο χρηματικό έπαθλο.

Ο 21 ετών Στέφανος Τσιτσιπάς, εκτός από το τρόπαιο, κέρδισε 2.656.000 σε χρηματικό έπαθλο και 1.300 πόντους ATP Rankings σε πέντε αγώνες αυτή την εβδομάδα. Είναι επίσης ο νεότερος νικητής του επάθλου της διοργάνωσης.   

Τα έπαθλα για το ATP Finals London είναι μεγάλα και προσελκύουν την ελίτ του τένις. Μόνο η συμμετοχή στη διοργάνωση δίνει 215.000 δολάρια και η νίκη στη φάση των ομίλων επιπλέον 215.000 δολάρια ενώ η κατάκτηση του τροπαίου που πέτυχε ο Στέφανος, 1.354.000 δολάρια.     

Εκτιμάται πως με τη νέα του νίκη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ολοκληρώνει τη χρονιά έχοντας κερδίσει περισσότερα από 6.5 εκ ευρώ. 

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb