The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Shows

Ταινίες της εβδομάδας: Σeξ, ψυχανάλυση και μαφία

Σeξ και Ψυχανάλυση - Η Ληστεία της Μαφίας - Ποια Νομίζεις Ότι Είμαι - Polaroid

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 26, 2019

Ταινίες της εβδομάδας: Σeξ, ψυχανάλυση και μαφία
@variety.com

Σeξ και Ψυχανάλυση / Sibyl

της Ζιστίν Τριέτ. Με τους Βιρζινί Εφιρά, Αντέλ Εξαρχόπουλος, Γκασπάρ Ουλιέλ, Σάντρα Ούλερ.

Δραματική 2019, Γαλλία - Βέλγιο 100’

Η Σιμπίλ είναι μια ψυχοθεραπεύτρια που έχει κουραστεί να κάνει αυτή τη δουλειά και αποφασίζει να τα παρατήσει και να επιστρέψει σε αυτό που την παθιάζει όσο τίποτα, την συγγραφή. Όμως η τελευταία της ασθενής, η Μαργκό, μια μπερδεμένη ανερχόμενη ηθοποιός αποδεικνύεται ότι αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα πηγή έμπνευσης για το βιβλίο της. Ενθουσιασμένη σε βαθμό εμμονής, η Σιμπίλ εμπλέκεται όλο και περισσότερο στην θυελλώδη ζωή της Μαργκό.

Η Ληστεία της Μαφίας / Vault

του Τομ ΝτεΝούτσι. Με τους Τσαζ Παλμιντέρι , Γουίλιαμ Φορσάιθ, Κλάιβ Στάντεν, Σαμίρα Γουάιλι , Θίο Ρόσι, Ντον Τζόνσον.

Περιπέτεια 2019, ΗΠΑ 99’

1975. Μία συμμορία από μικροεγκληματίες αποπειράται να κάνει τη μεγαλύτερη ληστεία στην ιστορία της Αμερικής, κλέβοντας πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια από τη μαφία στην πιο μικρή πολιτεία των ΗΠΑ, το Ρόουντ Άιλαντ.

Ποια Νομίζεις Ότι Είμαι / Celle Que Vous Croyez

του Σαφί Νεμπού. Μες τους Ζιλιέτ Μπινός, Νικόλ Γκαρσιά, Φρανσουά Σιβίλ.

Δραματική 2019, Γαλλία - Βέλγιο 101’

Μία χωρισμένη μητέρα δύο παιδιών και καθηγήτρια πανεπιστημίου, έχει επινοήσει μία άλλη, πιο επιθυμητή περσόνα στο διαδίκτυο για να κατασκοπεύσει τον πρώην της. Σύντομα όμως η ίδια θα βρεθεί εγκλωβισμένη στο πλασματικό της «πρόσωπο».

Polaroid

του Λαρς Κλέβμπεργκ. Με τους Κάθριν Πρέσκοτ, Γκρέις Ζαμπρίσκι, Σαμάνθα Λόγκαν.

Τρόμου 2019, ΗΠΑ 88’

Η μοναχική έφηβη Μπερντ Φίτσερ δεν έχει ιδέα για τα κρυφά μυστικά που τυλίγουν τη vintage Polaroid φωτογραφική μηχανή που βρήκε τυχαία. Σύντομα θα ανακαλύψει ότι όλοι όσοι φωτογραφίζει βρίσκουν τραγικό θάνατο. O εφιάλτης μόλις ξεκίνησε…

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb