The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Emilia Clarke: Οι σοκαριστικές φωτογραφίες μετά το χειρουργείο

Για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της, μίλησε η διάσημη ηθοποιός


Δημοσίευση ΑΠΡ 09, 2019

Emilia Clarke: Οι σοκαριστικές φωτογραφίες μετά το χειρουργείο

Για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της, μίλησε η διάσημη ηθοποιός Emilia Clarke μετά τις δύο επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα ανευρύσματα στον εγκέφαλό της, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τα νοσοκομεία στα οποία νοσηλεύτηκε, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Game of Thrones.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή της στην εκπομπή Sunday Morning, η Emilia Clarke μίλησε για τις συνέπειες που είχε για την ίδια η σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε το 2011, σε ηλικία 24 ετών, όταν παραλίγο να χάσει τη ζωή της από τα ανευρύσματα που εντόπισαν οι γιατροί.

«Η πρώτη φορά ήταν δύσκολη, με τη δεύτερη μου ήταν πιο δύσκολο να παραμείνω αισιόδοξη. Το αντιμετώπισα μέρα με την ημέρα. Σίγουρα πέρασα μια περίοδο που ήμουν… πεσμένη – για να το απλά» ξεκίνησε την εξομολόγηση της η 32χρονη πρωταγωνίστρια της σειράς Game of Thrones.

Η Emilia Clarke εξήγησε, επίσης, ότι αν ένα κομμάτι του εγκεφάλου στερηθεί την αιμάτωση για περισσότερο από ένα λεπτό, τότε νεκρώνει, και αυτό της συνέβη πριν το δεύτερο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε με επείγουσες διαδικασίες.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb