The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

15 χρόνια στον πλανήτη Αρη μέσα από φωτογραφίες

Εντυπωσιακές εικόνες


Δημοσίευση ΙΑΝ 26, 2019

15 χρόνια στον πλανήτη Αρη μέσα από φωτογραφίες
@mnn.com

To Mars Express μπήκε στην τροχιά του πλανήτη Άρη τα Χριστπύγεννα του 2003. Η αποστολή της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος (ESA), στέφθηκε με επιτυχία, καθώς το Mars Express άρχισε να στέλνει φωτογραφίες λίγες εβδομάδες αργότερα.

Μετά από πολλές παρατάσεις, συμπλήρωσε 15 χρόνια στον «κόκκινο πλανήτη». Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν είναι πλέον χιλιάδες. Η τελευταία παράταση δόθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, με την λήξη της αποστολής να επεκτείνεται μέχρι το τέλος του 2020, αν και αναμένεται να πάρει νέα παράταση μέχρι το 2022.

Στις 10 Ιανουαρίου, η ESA ανέβασε ένα βίντεο πέντε λεπτών, στο οποίο μας δείχνει 15 χρόνια του πλανήτη Άρη μέσα από φωτογραφίες. Κρατήρες, πάγος, αμμόλοφοι, ηφαίστεια και φαράγγια είναι μόνο λίγα από τα εντυπωσιακά τοπία.

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb