The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Τα Παράπονα στο Δήμαρχο: Μια απίστευτη κωμωδία στο Ertflix που δεν θα σταματήσεις να γελάς

Θα σου θυμίσει σίγουρα την Ελλάδα...

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΜΑΡ 16, 2024

Τα Παράπονα στο Δήμαρχο: Μια απίστευτη κωμωδία στο Ertflix που δεν θα σταματήσεις να γελάς
screenshot

Οι χώρες της Μεσογείου, έχουμε πολλά κοινά. Πολλοί ότι φταίει η θάλασσα, άλλοι λένε ότι φταίει ο ήλιος, όποιος καν φταίει, Έλληνες, Ιταλοί, Ισπανοί και Γάλλοι μοιάζουμε πολύ και ειδικά στη σχέση μας με το κράτος...

Οι κάτοικοι μιας πόλης στην Ιταλία, αηδιασμένοι από τον απατεώνα Δήμαρχο που έχουν εκλέξει στις προηγούμενες εκλογές, αποφασίζουν να αλλάξουν την μοίρα τους και ψηφίζουν έναν απλό δασκαλάκο που δεν τους υπόσχεται τίποτα, εκτός από το να είναι τίμιος, ακέραιος και να υπηρετεί το νόμο.

Με μοναδικά όπλα του την τιμιότητα και το ήθος του κερδίζει τις εκλογές και οι κάτοικοι της πόλης γιορτάζουν τη νέα εποχή που ξημέρωσε για αυτούς.

Πόσο όμως θα κρατήσει αυτή η χαρά;

Θέλουν όντως οι πολίτες να σταματήσουν τα ρουσφέτια;

Είναι έτοιμοι να τηρήσουν τους νόμους.

Η απίστευτη κωμωδία που έρχεται από την Ιταλία είναι μια απολαυστική απεικόνιση της θλιβερής πραγματικότητος που βιώνουν οι χώρες του Νότου.

Θα γελάς μέχρι δακρύων, αλλά ταυτόχρονα θα έρθεις αντιμέτωπος και με μια κριτική που περιλαμβάνει και εσένα!

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb