The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

The Bear: Η σειρά που οφείλεις στον εαυτό σου να ξεκινήσεις

Ανάγκασε εκατομμύρια τηλεθεατές να κολλήσουν μαζί της

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΙΑΝ 03, 2024

The Bear: Η σειρά που οφείλεις στον εαυτό σου να ξεκινήσεις
Youtube

Μαγειρική, όμορφοι πρωταγωνιστές, διελυμένες ζωές, το άγχος και η πίεση της καθημερινότητος. Βάλτα όλα σε ένα μπλέντερ και έχεις το αριστούργημα που λέγεται The Bear.

Και εκεί που λες δεν αντέχω άλλη μαγειρική στην οθόνη...έρχεται το Hulu και σου πλασάρει μια σειρά γύρω από ένα ταλαντούχο σεφ, που όμως η ζωή του δεν κυλάει όπως θα ήθελε.

Ο πρωταγωνιστής είναι ο εφιάλτης του υποσυνείδητού μας. Ο μέσος σύχρονος δυτικός πολίτης, που χρωστάει, εργάζεται υπερβολικά πολύ, δεν κοιμάται, αναγκάζεται να βρει τρόπους για να επιβιώσει, πάντα υπό την απειλή να καταρρεύσουν όλα.

Η σύγχρονη ζωή είναι τόσο εύθραυστη και αβέβαιη και το The Bear το απεικονίζει τόσο ρεαλιστικά.

Το στόρυ ξεκινάει όταν ένας εθισμένος κάτοχος εστιατορίου αφήνει το μαγαζί στον ταλαντούχο σεφ αδελφό του. Μη βιαστείτε να χειροκροτήσετε, γιατί κληρονομεί ένα χάος, χρέη και μαζί το βαρύ φορτίου ενός χαμένου αδελφού.

Οι χαρακτήρες στη σειρά είναι αριστουργηματικά πλασμένοι ώστε να δένουν τόσο εύκολα. Η νεαρή φιλόδοξη ασκούμενη σεφ, ο ξερόλας, αλλά κατεστραμμένος "υπεύθυνος", η αδελφή του πρωταγωνιστή που ψάχνει κάπου να ακουμπήσει τα δικά της προβλήματα.

Θα λατρέψετε τη σκηνοθεσία. Φανταστείτε σαν να παίρνετε ανάσα, να βουτάτε στη θάλασσα, να τελειώνει το οξυγόνο και στο τέλος βγαίνετε στην επιφάνεια και αναπνέετε ξανά.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb