The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Αντι Φαν ντερ Μέιντε: Ίσως μία από τις πιο χαρακτηριστικές ιστορίες αυτοκαταστροφής

Ένα ταλέντο που χάθηκε στους εθισμούς

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΜΑΡ 12, 2024

Αντι Φαν ντερ Μέιντε: Ίσως μία από τις πιο χαρακτηριστικές ιστορίες αυτοκαταστροφής
pexels

Όταν έρθει η επιτυχία, που συνήθως συνοδεύεται από μερικά εκατομμύρια ευρώ, στο ποδόσφαιρο, πρέπει να είσαι ικανός να την διαχειριστείς. Εκεί ξεχωρίζουν οι καλοί παίκτες από τους σπουδαίους.

Όταν ο Άντι Φαν ντερ Μέιντε πάτησε χορτάρι, όλοι μιλούσαν για ένα παικταρά που θα αφήσει ιστορία. Ο Ολλανδικός τύπος έγραφε για αυτόν ότι είναι το επόμενο χρυσό παιδί του ολλανδικού ποδοσφαίρου. Πράγματι ήταν μέλος μιας ομάδας με τρομερούς συμπαίκτες που τη σεζόν 2002-2003 έκανε την Ευρώπη να παραμιλά με το ποδόσφαιρο που έπαιζε, φθάνοντας στους 8 του Champions League.

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Γούεσλι Σνάιντερ, Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ, Μίντο, Κρίστιαν Κίβου και ο Μέιντε εξαργύρωσαν τις εκπληκτικές εμφανίσεις τους με μεταγραφές πολλών εκατομμυρίων.

Ο Μέιντε πήγε στην Ίντερ όπου έμεινε για δύο χρόνια και μετά με ένα συμβόλαιο "χρυσάφι" βρέθηκε στην Έβερτον.

Εκεί ξεκίνησε και η κατηφόρα. Στο Λίβερπουλ, συνάπτει σχέση με μια strip club, που τον μυεί στο κόσμο του αλκοόλ και της κοκαίνης. Μάλιστα η γυναίκα του προσέλαβε ιδιωτικό ντετέκτιβ για να έχει αποδεικτικά στοιχεία και σε μια παρακολούθηση βρέθηκε να κάνει σeξ μέσα στο πανάκριβο αμάξι του σε δημόσιο χώρο.

Για ποδόσφαιρο ούτε λόγος, αφού στις προπονήσεις εμφανίζοταν είτε μεθυσμένος είτε άυπνος από τα ξενύχτια. Μάλιστα συνελήφθη από τους υπεύθυνους της ομάδος να κλέβει υπνωτικά χάπια από τον γιατρό της Έβερτον, για να μπορέσει να κοιμηθεί, αφού η κοκαίνη τον κρατούσε ξάγρυπνο.

Στα 26 του έτη θεωρούνταν πρώην ποδοσφαιριστής. Παίρνει μεταγραφή για την Αϊντχόφεν, όπου στους 6 μήνες που τον ανέχτηκαν, δεν έπαιξε ούτε λεπτό.

Στα 31 του βρίσκεται να παίζει σε ερασιτεχνική κατηγορία της Ολλανδίας.

Αφού αποσύρεται δοκιμάζει την τύχη του στις πολεμικές τέχνες, όπου οι επιδόσεις του ήταν κωμικοτραγικές.

Η τελευταία φορά που απασχόλησε τον τύπο ήταν όταν αναίσθητος μεταφέρθηκε σε κλινική αποτοξίνωσης, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και ναρκωτικών.

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb