The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

2 trash reality για να δεις χωρίς ενοχές αυτό το Σαββατοκύριακο

Η ένοχη απόλαυσή σου

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΔΕΚ 01, 2023

2 trash reality για να δεις χωρίς ενοχές αυτό το Σαββατοκύριακο
promo

Όλοι τα κατακρίνουμε, αλλά σε στιγμές που θες απλά να ξεκουράσεις τον εγκέφαλο σου και να ξεχάσεις τη δύσκολη καθημερινότητα είναι το καταφύγιο μας.

Αυστραλία και ΗΠΑ συναγωνίζονται κάθε χρόνο στο ποιος θα βγάλει τα περισσότερα trash ριάλιτι σόου.

Εκατοντάδες παραγωγές, με πρόσωπα άγνωστα, που πιστεύουν πως θα ξεχωρίσουν και μέχρι να βγει το διαφημιστικό τρέιλερ για το επόμενο ριάλιτι έχουν ξεχαστεί.

Η κουλτούρα των ριάλιτι με πρόσωπα νέα, άγνωστα, διαθέσιμα να εκτεθούν και να φτάσουν σε άβολες καταστάσεις έχει καθιερωθεί στην τηλεόραση, κυρίως την συνδρομητική που δεν υπάρχουν κανόνες.

Too Hot to Handle

Η επιτυχία του πρώτου σόου, έκανε τους παραγωγούς να τρίβουν τα χέρια τους από χαρά και έβγαλαν πολλές συνέχειες. Η συνταγή έμοιαζε πετυχημένη, πριν καν ανάψουν τις κάμερες. Καλλίγραμα κορμιά, σε ένα πανέμορφο μέρος, πρέπει να μην έχουν ερωtικές επαφές μεταξύ τους(ούτε και μόνοι τους). Προσθέστε ότι όλοι κυκλοφορούν με μαγιό και το γλυκό έδεσε.

Floribama Shore

Εδώ το ριάλιτι προσπαθεί να δημιουργήσει συναισθήματα στον τηλεθεατή όπως φθόνο, ζήλια, οργή. Γιατί τι άλλο θα δημιουργούσε ένα σόου σε κάποιον που δουλεύει 8 ώρες και πληρώνεται ελάχιστα, όταν βλέπει μερικούς κακομαθημένους νέους να ξοδεύουν υπέρογκα ποσά και να παρτάτουν όλη μέρα.

Η σειρά εξελίσσεται σε μια παραθαλάσσια πόλη της Φλόριντα, όπου νέοι αφήνουν τις ευθύνες στην άκρη και ζούνε μια ξέφρενη ζωή μέσα στη χλιδή.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb