The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

H συγκατοίκηση έφερε το χωρισμό σε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό

H συγκατοίκηση έφερε το χωρισμό


Δημοσίευση ΑΥΓ 20, 2018

H συγκατοίκηση έφερε το χωρισμό σε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό

Έγιναν ζευγάρι πριν από περίπου δυο χρόνια και ο έρωτας ήταν κευρανοβόλος. Η Τάνια Τρύπη και ο Πάνος Οικονόμου έδειχναν να περνούν υπέροχα μαζί και πριν 4 μήνες αποφάσισααν να συγκατοικήσουν. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν καλά και το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με την Real News και τον Βασίλη Μπουζιώτη, η συγκατοίκηση του ζευγαριού ήταν μοιραία για τη σχέση τους αφού αυτή ήταν η αιτία του χωρισμού τους. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και η αγαπημένη ηθοποιός μοιράστηκαν ένα διαμέρισμα στο Παγκράτι όπου δεν έμεναν οι δυο τους αλλά οι δυο κόρες της Τάνια Μαρίνα και Τζένη αλλά και η κόρη του Πάνου από τον πρώτο του γάμο. Στην αρχή όλα φαίνονταν καλά, αλλά κατα τη διάρκεια της συγκατοίκησης ξεκίνησαν κάποια προβλήματα και η καθημερινότητά τους δεν ήταν αυτή που περίμεναν.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb