The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Οι 5 καλύτερες τηλεοπτικές εμφανίσεις της Madonna

Από τα Oscar μέχρι τα Grammy

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΣΣΑΚΗΣ
Δημοσίευση ΦΕΒ 02, 2012

Οι 5 καλύτερες τηλεοπτικές εμφανίσεις της Madonna

Με αφρομή την πολυαναμενόμενη και πολυδιαφημισμένη εμφάνιση της Madonna στο ημίχρονο του Superbowl στις 5 Φεβρουαρίου, σας παρουσιάζουμε τις πέντε πιο εντυπωσιακές τηλεοπτικές της εμφανίσεις.

Δείτε εδώ το εξώφυλλο του νέου single της Madonna 'Give Me All Your Luvin' που αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες.

5. "Vogue," MTV Video Music Awards (1990)

Η Madonna κλείνει την τελετή των MTV Video Music Awards το 1990, με τους χορευτές της από την Blond Ambition Tour, σε πλήρη ενδυμασία Μαρίας Αντουανέτας.

4. "Hung Up," The 48th Annual Grammy Awards (2006)

Στην τρίτη και πιο πρόσφατη εμφάνισή της στα Grammy Awards, η Madonna και το... ολόγραμμά της μαζί με τους Gorillaz μάς έδωσαν μία ακόμα αξέχαστη εμφάνιση.

3. "Like a Virgin," MTV Video Music Awards (1984)

Ήταν τα πρώτα Video Music Awards του MTV και η Madonna παρουσιαζόταν ως το νέο αγαπητό νεαρό κορίτσι. Μετα τα Top 10 hits στο Billboard Hot 100, 'Borderline' και 'Lucky Star', η diva παρουσίασε στο κοινό, με εκείνη την εμφάνιση, το επερχόμενο single της 'Like A Virgin'. Η εμφάνιση αυτή αποτελεί σημείο αναφοράς για τα MTV Video Music Awards.

2. "Sooner or Later," The 63rd Academy Awards (1991)

Εμφάνιση-έκπληξη για την Madonna στην τελετή των Oscar το 1991, με το 'Sooner Or Later'. To κομμάτι είναι από την ταινία του 1990, 'Dick Tracy' με το συνθέτη Stephen Sondheim να αποσπά τελικά το χρυσό αγαλματίδιο.

1. "Express Yourself," MTV Video Music Awards (1989)

Εδώ αποδυκνείεται ότι δεν είναι απαραίτητη μια στρατιά από χορευτές και... πυροτεχνουργούς για να "ανάψεις φωτιές" σε μια τηλεοπτική εμφάνιση.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb