The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Παραθυράκι ετοιμάζει το Υπουργείο Παιδείας για τους αιώνιους φοιτητές

Ευχάριστα νέα, με εξαιρέσεις στις διαγραφές


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 19, 2014

Παραθυράκι ετοιμάζει το Υπουργείο Παιδείας για τους αιώνιους φοιτητές

Τυχεροί στέκονται κάποιοι από τους αιώνιους φοιτητές, καθώς φαίνεται πως θα έχουν πιο επιεική μεταχείριση σχετικά με το θέμα της διαγραφής τους, μιας και, σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία, το υπουργείο δίνει τη δυνατότητα στους πανεπιστημιακούς οργανισμούς να πραγματοποιούν κάποιες εξαιρέσεις στις διαγραφές.  

Όπως αναφέρεται στα «ΝΕΑ», με τον νόμο-πλαίσιο 4009/2011 για όσους φοιτητές εισήχθησαν σε ΑΕΙ/ΤΕΙ μετά την ψήφισή του και η κανονική τους φοίτηση ισούται με τα υποχρεωτικά εξάμηνα και επιπλέον άλλα τέσσερα της παράτασης, αυτοί δεν θα διαγράφονται αφού ολοκληρώσουν τα έτη σπουδών τους, αλλά αν πληρούν τις αντίστοιχες προϋποθέσεις του οργανισμού όπου ανήκουν, θα μπορούν να παρατείνουν τις σπουδές τους.

Επειδή όμως το κάθε ίδρυμα έχει διαφορετικά κριτήρια και κανόνες για να προσφέρει την παράταση, τη στιγμή που κάποια άλλα ιδρύματα δεν επιτρέπουν την παράταση, το υπουργείο Παιδείας θα ψηφίσει ένα σχέδιο που θα καλύπτει όλους τους οργανισμούς, ώστε να μην αδικείται κανένας φοιτητής.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb