The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Οπαδός στην Κολομβία πέταξε μαχαίρι σε ποδοσφαιριστή την ώρα εκτέλεσης του κόρνερ

Δείτε το βίντεο


Δημοσίευση ΑΠΡ 23, 2024

Οπαδός στην Κολομβία πέταξε μαχαίρι σε ποδοσφαιριστή την ώρα εκτέλεσης του κόρνερ

Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Νασιονάλ στο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Κολομβίας με την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν.

Ο ποδοσφαιριστής Πάμπλο Τσεπελίνι είχε πάρει θέση δίπλα στην επόπτη για να εκτελέσει κόρνερ στο 90-3' και ενώ το σκορ ήταν 2-2. Αρχικά τόσο αυτός όσο και η επόπτης δέχτηκαν διάφορα αντικείμενα από την εξέδρα.

Ένας οπαδός όμως πέταξε ένα μαχαίρι στον αγωνιστικό χώρο το οποίο και χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού τον παίκτη. Ευτυχώς για εκείνον το μαχαίρι δεν τον πέτυχε από την πλευρά της λάμας.

«Έχω ένα πρήξιμο στο κεφάλι, πονάω λίγο και είχα λίγη αιμορραγία, αλλά δεν επρόκειτο για κάτι πολύ σοβαρότερο, που θα απαιτούσε ράμματα. Μην ανησυχείτε, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο», είπε ο παίκτης.

Το παιχνίδι διακόπηκε προσωρινά αλλά ολοκληρώθηκε 2-2.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb