The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Κατερίνα Καινούργιου για Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Του είπε κάποιος πως θα του έκανα πρόταση;» ‑ «Θα μιλήσεις ΕΣΥ ΣΕ ΕΜΕΝΑ για κακό άνθρωπο;»,

Η ανάρτηση και τα σχόλια


Δημοσίευση ΑΠΡ 07, 2024

Κατερίνα Καινούργιου για Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Του είπε κάποιος πως θα του έκανα πρόταση;» ‑ «Θα μιλήσεις ΕΣΥ ΣΕ ΕΜΕΝΑ για κακό άνθρωπο;»,

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας παραχώρησε συνέντευξη στο I Love ΣουΚου, κατά την οποία σχολίασε την συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου για την Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η δήλωσή του αυτή έγινε viral στο twitter και το μάτι της Κατερίνας Καινούργιου το "έπιασε". Κάτω, λοιπόν, από ένα tweet η ίδια απάντησε, όμως δεν περίμενε πως θα δεχόταν νέα πυρά από τον δημοσιογράφο κάτω από το σχόλιό της, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει δημόσια "σφαγή".

Ο δημόσιος τσακωμός της Κατερίνας Καινούργιου με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Λάμπρος Κωνσταντάρας κατά Καινούργιου tweet
Κάτω από το παραπάνω post που γράφει: «Το σωστό μπιφ το ορθόδοξο», η παρουσιάστρια έγραψε: «Του είπε κάποιος πως θα του έκανα πρόταση;» και συμπλήρωσε: «Δεν θα του κάναμε ΠΟΤΕ πρόταση! Μ’ αρέσει να δουλεύω με καλούς ανθρώπους».


Και, τότε, εκείνος της απάντησε: «Έχεις συνηθίσει να μην σου απαντούν μάλλον ή να είναι δουλοπρεπείς. Προφανώς δεν έχετε βίντεο να δεις τις εκπομπές σου και τους τόνους κακίας που έχεις εκτοξεύσει και θα μιλήσεις ΕΣΥ ΣΕ ΕΜΕΝΑ για κακό άνθρωπο; Ας γελάσω. Καθρεφτάκι».

«Θέλω μόνο να είσαι καλά. Φιλιά πολλά», κατέληξε εκείνη και δεν έδωσε συνέχεια.

Λάμπρος Κωνσταντάρας - Κατερίνα Καινούργιου δημόσιο beef
Οι δυο τους δεν έχουν πολύ καλό παρελθόν. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, είχε επισημάνει για εκείνον πρόσφατα:

«Μιλάει ο άνθρωπος που καθημερινά ανοίγει έριδες και διχόνοιες. Συγνώμη, παιδιά, που θα το πω αλλά δεν τον έχω σε καμία υπόληψη. Ενώ τους άλλους συνεργάτες τους εκτιμώ πάρα πολύ, τα υπόλοιπα παιδιά δεν μου έχουν κάνει τίποτα. ξέρω ότι του δίνω αξία αλλά θέλω να πω δύο πράγματα.

Ένας άνθρωπος που μιλάει με χυδαία λόγια για τους άλλους, για μένα έχει μιλήσει με τα χειρότερα, ενώ μέχρι πέρσι μου έστελνε κάτι αποθεωτικά μηνύματα. Δεν τον έχω σε καμία υπόληψη, δεν θέλω να μιλάω για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Θεωρώ ότι είναι και λίγος, της αξίζει της Φαίης κάποιος πολύ καλύτερος στην ομάδα της. Η γνώμη μου είναι αυτή... για αυτό το άτομο δεν θέλω να μιλάω. Με έχει χτυπήσει κάτω από τη ζώνη και την άποψή μου θα τη λέω».

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb