The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Τίτλοι τέλους για τους Faithless μετά από 15 χρόνια πορείας

Το διάσημο dance σχήμα ανακοίνωσε τη διάλυσή του μέσω του Maxi Jazz


Δημοσίευση ΜΑΡ 18, 2011

Τίτλοι τέλους για τους Faithless μετά από 15 χρόνια πορείας

Τίτλοι τέλους για τους Faithless μετά από 15 χρόνια πορείας (video)

Οι Faithless, το διάσημο electro trio ανακοίνωσε τη διάλυσή του μέσα από μία ανακοίνωση στο επίσημο site του faithless.co.uk. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής Maxi Jazz έγραψε μια ανακοίνωση που ξεκινούσε ως εξής: «Μετά από 15 χρόνια (!) και έξι albums(!) νομίζω ότι έφτασε η στιγμή να κλείσουμε το βιβλίο και να το επιστρέψουμε στη βιβλιοθήκη...». Διαβάστε τη συνέχεια της ανακοίνωσης…

Ο Maxi Jazz συνεχίζει: «Το album "The Dance Never Ends" το γράψαμε και το κυκλοφορήσαμε για εσάς, σαν ευχαριστώ αλλά και σαν αντίο. Προσπαθήσαμε να κάνουμε περιοδεία σε όσα περισσότερα μέρη μπορούσαμε γιατί ήταν πολύς ο κόσμος που ήθελε να μας δει. Σας ευχαριστούμε για αυτό.

Ακόμα κι αν αφιέρωνα όλη την υπόλοιπη ζωή μου να σας ευχαριστώ, πάλι δεν θα ήταν ΠΟΤΕ αρκετό. Έχω αναμνήσεις που θα μου μείνουν ακόμα και στην επόμενη ζωή μου.

Όμως, όπως όταν γράφεις ένα τραγούδι, ξέρεις πότε να σταματήσεις... αυτή ήταν η "Thank YOU And Goodbye' tour μας, ελπίζω να έχετε μια όμορφη ζωή.

Για ακόμα μία φορά, είτε αγοράσατε ένα δίσκο μας, είτε τον κατεβάσατε, είτε ήρθατε να μας δείτε live, είτε είπατε για εμάς σε έναν φίλο σας... Είτε από την αρχή είτε από την προηγούμενη εβδομάδα...

Ευχαριστώ.

Θα σας έχω για πάντα στην καρδιά μου. Ψάξτε να ακούσετε τη φωνή μου στο μέλλον, μεγαλώνω στη σκιά σας, είστε ο ήλιος μου.

One Love.»

Η τελευταία συναυλία των Faithless θα γίνει στις 8 Απριλίου στην O2 Academy Brixton του Λονδίνου. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1995 από τους Maxi Jazz, Sister Bliss και Rollo. Το πρώτο τους single κυκλοφόρησε τον Ιούλιο εκείνης της χρονιάς και ήταν το "Salva Mea". Η δισκογραφία τους (με επιλογές τραγουδιών ανά album) έχει ως εξής:

1996 - Reverence («Salva Mea», «Insomnia», «Drifting Away»)
1998 - Sunday 8PM («God is a DJ», «Why Go»)
2001 - Outrospective («We Come One», «One Step Too Far», «Tarantula», «Muhammad Ali»)
2004 - No Roots («Mass Distruction», «I want more»)
2006 - To All New Arrivals («Spiders, Crocodiles & Kryptonite» , «Bombs»)
2010 - The Dance («Sun to me», «Tweak your nipple», «Feeling Good», «Feel me»)

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb