The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ντιέγκο Σιμεόνε: «Με μόνο 4 φορές σeξ το μήνα, δεν παίζεις στην ομάδα μου»

Το μαγικό νούμερο...


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 02, 2023

Ντιέγκο Σιμεόνε: «Με μόνο 4 φορές σeξ το μήνα, δεν παίζεις στην ομάδα μου»

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε έδωσε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Cadena COPE, αλλά εκτός από το ποδόσφαιρο, ρωτήθηκε και για το σeξ, με μία απάντησή του να γίνεται viral.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Ντιέγκο Σιμεόνε ενημερώθηκε για μία έρευνα που ανέδειξε ότι «οι Ισπανίδες έχουν κατά μέσο όρο 56 σεξουαλικές επαφές το χρόνο» και αμέσως μετά ρωτήθηκε αν είναι «περισσότερο Ισπανός ή Αργεντινός, από αυτή την άποψη;»

«Πόσες φορές είπες; 56… 56 το χρόνο… Πόσες είναι το μήνα; Τέσσερις το μήνα; Όχι, δεν είναι τέσσερις το μήνα… Με τέσσερις φορές το μήνα δεν μπορείς να παίζεις στην ομάδα μου», είπε αστειευόμενος ο “Τσόλο” και πρόσθεσε: «15 το μήνα ίσως; Δεν πρόκειται να το πω… αλλά έχουμε καλό μέσο όρο».

[ΠΗΓΗ]
Διαβάστε Ακόμη
Celebs ΙΟΥΝ 02, 2023
Η πανέμορφη κόρη της Brooke Shields που θέλει να γίνει μοντέλο
Οι επιφυλάξεις της μαμάς
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb