ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πανέμορφη κόρη της Brooke Shields που θέλει να γίνει μοντέλο

Οι επιφυλάξεις της μαμάς


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 02, 2023

Η πανέμορφη κόρη της Brooke Shields που θέλει να γίνει μοντέλο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καλεσμένη του 4ου Marie Claire Power Trip το φθινόπωρο του 2022, η Brooke Shields είχε μιλήσει, μεταξύ άλλων, για το πώς είναι να έχεις παιδιά στην εφηβεία, αλλά και για τη δική της, διαφορετική παιδική ηλικία, ως παιδί-θαύμα του Χόλιγουντ, με μια αυταρχική μητέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 58χρονη ηθοποιός θα ήθελε για τις κόρες της μια πιο ομαλή και σταδιακή εξέλιξη, με όλα τα εφόδια που χρειάζονται για τη ζωή τους. Γι’ αυτό δηλώνει τουλάχιστον επιφυλακτική που η 17χρονη Grier θέλει να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

«Οι κανόνες έχουν αλλάξει από τότε που ήμουν εγώ μοντέλο» είπε η 58χρονη ηθοποιός και επιχειρηματίας, που γνωρίσαμε κοριτσάκι ακόμα μέσα από τη «Γαλάζια Λίμνη», σε μια πρόσφατη συνέντευξή της. «Σήμερα είναι μια εντελώς διαφορετική βιομηχανία από ό,τι στο παρελθόν».

«Είναι σκληρή, όπως και το backstage» πρόσθεσε αν και όπως παραδέχτηκε, τελικά υποχώρησε στην επιθυμία της κόρης της: «Τελικά ενέδωσα και της είπα ότι αν πρόκειται να το κάνεις: Δεν θα γίνω μάνατζέρ σου. Θα έχεις ατζέντη. Θα έχεις επαγγελματική ηθική. Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα και θα με ακούς». Έναν ακόμα σημαντικό όρο που έθεσε για την Grier είναι να συνεχίσει τις σπουδές της, στο πανεπιστήμιο.

Όπως έχει πει η Brooke Shields για τη σχέση με τη δική της μητέρα: «Η μαμά μου ήταν μάνατζέρ μου και ήμασταν αυτοκόλλητες, ίσως και γι’ αυτό κατάφερα να επιβιώσω, γιατί δεν μπορούσε να με πλησιάσει κανένας. Ήταν προστατευτική. Από τη μία ήμουν πολύ αφελής, από την άλλη βρέθηκα βουτηγμένη σε αυτό τον τρελό κόσμο».

Παρ’ όλα αυτά, λίγο μετά τα 20 χρόνια της δέχτηκε σeξουαλική επίθεση από ένα ισχυρό στέλεχος του Χόλιγουντ, ένα περιστατικό που μοιράστηκε στο πρόσφατο ντοκιμαντέρ της, «Brooke Shields: Pretty Baby».

«Μου πήρε πολύ καιρό να το επεξεργαστώ» λέει σήμερα. «Πλέον είμαι πιο θυμωμένη από ό,τι ήμουν. Έχεις κάθε δικαίωμα να φοβάσαι. Αυτές οι καταστάσεις είναι τρομακτικές, ακόμα και όταν δεν υπάρχει βία».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Celebs ΙΟΥΝ 02, 2023
Γουάντα Νάρα: Έβγαλε ημίγυμνες φωτογραφίες στο ασανσέρ και τώρα κινδυνεύει με έξωση
Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες που ενόχλησαν...
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb