The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Γουάντα Νάρα: Έβγαλε ημίγυμνες φωτογραφίες στο ασανσέρ και τώρα κινδυνεύει με έξωση

Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες που ενόχλησαν...


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 02, 2023

Γουάντα Νάρα: Έβγαλε ημίγυμνες φωτογραφίες στο ασανσέρ και τώρα κινδυνεύει με έξωση

Την ώρα που ο Μάουρο Ικάρντι κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Τουρκία με την Γαλατά η Γουάντα Νάρα έχει... μπελάδες στην Αργεντινή.

Η σύντροφος του διάσημου Αργεντινού ποδοσφαιριστή που είναι πιο... γνωστή από εκείνον φωτογραφήθηκε πριν από λίγες ημέρες ημίγυμνη στο πολυτελές οίκημα στο οποίο έχει νοικιάσει σουίτα στο Μπουένος Άιρες.

Γιατί έχει πρόβλημα; Γιατί επέλεξε το κοινόχρηστο ασανσέρ για να πετάξει τα ρούχα της και να μας δείξει για ακόμη μια φορά τα προσόντα της. Η Γουάντα Νάρα μένει στην γειτονιά Núñez και στο πολυτελές Chateau Libertador.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wanda nara (@wanda_nara)

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας ανέβασε στο Instagram τις σχετικές φωτογραφίες και προκάλεσε ... εγκεφαλικά.

Τα like πέφτουν βροχή αλλά το ίδιο και τα παράπονα. Οι άλλοι ένοικοι του πολυτελούς οικήματος δεν μπορούν να πιστέψουν ότι χρησιμοποίησε το ασανσέρ για αυτό τον λόγο και έχουν κάνει έντονα παράπονα με αποτέλεσμα η Γουάντα να κινδυνεύει ακόμη και με έξωση.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb