The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Συνέντευξη: 6 μονολεκτικές ερωτήσεις στο Monsieur Minimal

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μιλάει στο akous.gr


Δημοσίευση ΙΑΝ 18, 2011

Συνέντευξη: 6 μονολεκτικές ερωτήσεις στο Monsieur Minimal

Νομίζω ότι σας το χρωστούσαμε! Ένας από τους πιο αγαπημένους σας καλλιτέχνες, που οι μουσικές του σας γοητεύουν πάντα όταν τις μεταδίδουμε από τα web radios του akous.gr και που αποτελούν ένα από τα πιο συχνά request σας στην επικοινωνία μας. Ο Monsieur Minimal, μας παραχώρησε την παρακάτω συνέντευξη και χαιρόμαστε πολύ γι αυτό!

Ακούς;
Κάτι όμορφο που θα με ηρεμήσει ,θα με ταξιδέψει ,θα με κάνει να χορέψω , θα με συγκινήσει και θα μου δώσει έμπνευση για νέα δημιουργία.

Δεν ακούς;
Δεν αντέχω να ακούω βλακείες....

Βλέπεις;
Τον
κόσμο να υποφέρει και να έχει εγκλωβιστεί στην πολίτικο-οικονομικό-κοινωνική τηλεοπτική αθλιότητα.

Δε βλέπεις;
Τον κόσμο να αντιδρά και να επιχειρεί να βρει διέξοδο, πρώτα μέσα από τον ίδιο του τον εαυτό και στη συνέχεια στο κοινωνικό του σύνολο.

Πηγαίνεις;
Σε απλά και όμορφα μέρη με αισθητική ,παρέα με καλούς φίλους, ανεκτή μουσική , όπου δεν υπάρχει συνωστισμός, καπνίλα , άσκοπη φασαρία και πάντα υπάρχει η ελπίδα να γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Δεν πηγαίνεις;
Σε πάσης φύσεως «δήθεν» προορισμούς.
Boooooring.

Και για το τέλος, τι άλλο; Αυτό που μας ζητάτε περισσότερο αυτόν τον καιρό:

________________________________________________________

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb