The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Παρέλαση αστέρων στο επόμενο project του Martin Scorsese

Νέο γκανγκστερικό film, από τον Ιταλοαμερικανό σκηνοθέτη.


Δημοσίευση ΔΕΚ 20, 2010

Παρέλαση αστέρων στο επόμενο project του Martin Scorsese

Μετά το Robert DeNiro, ο οποίος παραδέχθηκε πως θα ξαναδουλέψει με τον Ιταλοαμερικανό σκηνοθέτη στο ''The Irishman'', τώρα και ο Al Pacino με τον Joe Pesci φημολογούνται ως υποψήφιοι να συμπρωταγωνιστήσουν στην εν λόγω ταινία.

Αν αυτό συμβεί, θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε τον Al Pacino σε ταινία του Scorsese, ενώ ο Pesci έχει πρωταγωνιστήσει στα ''Goodfellas'' και ''Casino''.

Χαράς Ευαγγέλια λοιπόν για τους λάτρεις των γκανγκστερικών ταινιών, μιας και τα ονόματα των παραπάνω εγγυώνται μια συναρπαστική ταινία.

Θυμίζουμε πως το ''The Irishman'', το οποίο θα ακολουθήσει το ''Hugo Cabret'' που θα δούμε την επόμενη κινηματογραφική σεζόν, είναι η κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του Charles Brandt ''I Heard You Paint Houses'', δια χειρός Steve Zaillian (''Schindler's List'' & ''Gangs of New York''). Κεντρικός ήρωας είναι ο φημολογούμενος εκτελεστής της μαφίας και υψηλόβαθμο στέλεχος των teamsters, Frank "The Irishman" Sheeran.

Γιώργος Ντούνης

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb