The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ημερολόγιο Cambridge: Οι φοιτητές «βγήκαν από τα ρούχα τους» για καλό σκοπό

Τα έσοδα του Blues Naked Calendar θα δωθούν αποκλειστικά στους Γιατρούς χωρίς Σύνορα


Δημοσίευση ΝΟE 10, 2021

Ημερολόγιο Cambridge: Οι φοιτητές «βγήκαν από τα ρούχα τους» για καλό σκοπό
Αντριου Γουίλκινσον

Φοιτητές και φοιτήτριες από τις αθλητικές ομάδες του πανεπιστημίου του Cambridge «βγήκαν από τα ρούχα» τους και πόζαραν γυμνοί για το νέο ημερολόγιό τους.

Πρόκειται για μια ετήσια παράδοση στο κορυφαίο Πανεπιστήμιο της Βρετανίας, με 78 άνδρες και γυναίκες από 12 αθλητικές ομάδες να ποζάρουν φέτος ολόγυμνοι σε διάφορες τοποθεσίες του πανεπιστημίου. Όλα τα έσοδα πηγαίνουν στους Γιατρούς χωρίς Σύνορα.

Στο ημερολόγιο συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες του βόλεϊ, της ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής και του αμερικανικού ποδοσφαίρου που «εξυπηρέτησαν» τα κόνσεπτ του φωτογράφου Άντριου Γουίλκινσον χρησιμοποιώντας «εξοπλισμό» από τα αθλήματά τους προκειμένου να καλύψουν τα επίμαχα σημεία.

«Υπήρξε πολλή λεπτομέρεια στις πόζες με ακρίβεια εκατοστού. Χρησιμοποιήσαμε τον αθλητικό εξοπλισμό τους για να διατηρήσουμε κάποιο είδος σεμνότητας», υπογράμμισε ο φωτογράφος.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb