The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Το κουνελάκι του Plαyboy που αναστάτωσε τη Μύκονο

Το καλοκαίρι δεν τελείωσε ακόμα στο νησί των ανέμων


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 14, 2021

Το κουνελάκι του Plαyboy που αναστάτωσε τη Μύκονο
@instagram.com/khloe/

Μπορεί το καλοκαίρι να φτάνει στο τέλος του και οι ρυθμοί να επανέρχονται στην κανονικότητά τους, αλλά αυτό δεν ισχύει για όσους βρίσκονται στο νησί της Μυκόνου.

Εντυπωσιακές παρουσίες συνεχίζουν να επισκέπτονται το νησί των Ανέμων και «κρατούν την θερμοκρασία στα ύψη». Ανάμεσα στις γυναίκες, που έκλεψαν τις εντυπώσεις είναι και η 28χρονη Κλόε Τέρε.

Το κουνελάκι του Playboy επισκέφτηκε το πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού, Aegon του ομίλου Marriott στο Καλό Λιβάδι και κατάφερε να «ξεκλέψει» λίγο χρόνο για να ποζάρει στον φακό του Mykonos Live TV.

Το μοντέλο από τον Καναδά φόρεσε το ολόσωμο μαγιό της και εντυπωσίασε τους επισκέπτες της Μυκόνου με το εντυπωσιακό, καλλίγραμμο κορμί της και τις εκρηκτικές καμπύλες της.

View this post on Instagram

A post shared by Khloë Terae 🇨🇦 (@khloe)

Η Κλόε Τέρε ασχολείται με το μόντελινγκ από πολύ μικρή ηλικία, όμως η φήμη της εκτοξεύτηκε μετά την φωτογράφισή της στο περιοδικό Playboy. Έκτοτε, διατηρεί μία πολύ δυναμική παρουσία και στα social media, ενώ το προφίλ της στο Instagram απαριθμεί 3 εκατ. ακολούθους.

View this post on Instagram

A post shared by Khloë Terae 🇨🇦 (@khloe)

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb