The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Αντρας βρήκε τον νεκρό πατέρα μετά από χρόνια μέσα από το Google Earth

Ένιωσε σαν να βλέπει φάντασμα

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΑΝ 15, 2021

Αντρας βρήκε τον νεκρό πατέρα μετά από χρόνια μέσα από το Google Earth

Ένας άντρας από την Ιαπωνία, όντως και αυτός σε συνθήκες lockdown, χάζευε στο διαδίκτυο θέλοντας να περάσει τον χρόνο του. Έτσι, είπε να μπει και στο Google Earth και να δει τι συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο, χωρίς όμως να ξέρει τι του επιφύλασε η μοίρα.

Θέλοντας να δει το σπίτι των γονιών του, έβαλε την τοποθεσία στην αναζήτηση και αυτό που είδε τον άφησε άφωνο. Στην εικόνα που του έβγαλε  η μηχανή αναζήτησης, είδε τον πατέρα του, ο οποίος είχε πεθάνει πριν από 7 χρόνια. Προφανώς, η εφαρμογή δεν είχε ανανεώσει τα δεδομένα της και έτσι του εμφάνισε μια παλιά φωτογραφία.

Σοκαρισμένος από το γεγονός, ο ίδιος έκανε ένα σχετικό post στο Twitter, στο οποίο έλεγε ότι είδε τον πατέρα του, που είχε πεθάνει 7 χρόνια πριν, ενώ κάνοντας zoom, είδε και την ηλικιωμένη μητέρα του να επιστρέφει σπίτι.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb