The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Εσύ μπορείς να βρεις ποια είναι η πραγματική μητέρα του παιδιού;

Ένα κουίζ για δυνατούς λύτες

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΔΕΚ 04, 2020

Εσύ μπορείς να βρεις ποια είναι η πραγματική μητέρα του παιδιού;

Ο συγκεκριμένος γρίφος θα παίξει πολύ με το μυαλό σου και θα σου πάρει χρόνο μέχρι να τον καταφέρεις.

Η ιστορία έχει ως εξης: Στην εικόνα που θα δεις υπάρχει ένα παιδί και δεξιά και αριστερά του δυο γυναίκες. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να βρεις ποια από τις δυο είναι η πραγματική του μητέρα. Πιστεύεις το έχεις;

Δες την απάντηση εδω:

Αν μάντεψες ότι η μητέρα του παιδιού είναι εκείνη με το πράσινο φόρεμα στα αριστερά, τότε έπεσες μέσα και το στοιχείο που το αιτιολογεί είναι επειδή αυτή κάθεται έτσι ώστε τα πόδια τηςστραμένα στο παιδί.

Όμως αυτό δεν είναι το μόνο στοιχείο της λύσης του αινίγματος, καθώς και η στάση του σώματος της δείχνει την τάση που έχει κάθε μητέρα να προστετεύει το παιδί της. Η γυναίκα στα αριστερά φαίνεται σαν στρέφεται ελαφρώς στην πλευρά του παιδιού που παίζει, μοιάζοντας να έχει την έγνοια του.

Τέλος, ένα ακόμα στοιχείο που δείχνει ποια είναι η μητέρα του παιδιού, είναι και η στάση του ίδιου. Τα παιδιά έχουν την τάση να κοιτούν τους γονείς τους και όχι τον υπόλοιπο κόσμο γύρω τους γιατί δεν τον αναγνωρίζουν.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb