The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η νέα υπουργός Αθλητισμού της Βενεζουέλας κλέβει καρδιές

Η πολυτάλαντη Alejandra Benítez

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΑΠΡ 26, 2013

Η νέα υπουργός Αθλητισμού της Βενεζουέλας κλέβει καρδιές

 Η Alejandra Benítez είναι η νέα υπουργός Αθλητισμού της Βενεζουέλας και την τοποθέτησε ο Nicolás Maduro μετά την πρόσφατη νίκη του στις εκλογές.

H Benítez είναι επίσης πρωταθλήτρια ξιφασκίας και έχει εκπροσωπήσει στο παρελθόν 3 φορές τη χώρα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δεν τελειώσαμε όμως εδώ. Η Benítez είναι και οδοντίατρος και μοντέλο και είδωλο στη χώρα της.

Η ίδια ανέλαβε το υπουργείο της με μεγάλο ενθουσιασμό, γράφοντας στο λογαριασμό της στο Τwitter: «Αναλαμβάνω μια νέα αποστολή και θα το κάνω με την ίδια αποφασιστικότητα που το κάνει ένας αθλητής που υπερασπίζεται τη χώρα του με όποιο κόστος!» .

Στην πολιτική δεν έχει μεγάλη εμπειρία. Γράφτηκε στο Σοσιαλιστικό Κόμμα μόλις το 2011 και θρήνησε το θάνατο του Τσάβες, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Θα είναι ο πρωταθλητής μου, ο ξιφομάχος μου».

Ήταν ανάμεσα στους αθλητές που επιλέχθηκαν ως μέλη της τιμητικής φρουράς που συνόδευσε το φέρετρο του Τσάβες στην κηδεία του.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb