The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Πως ήταν ο Κιμ Γιονγκ Ουν όταν ήταν παιδί;

Σπάνια φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΑΥΓ 26, 2020

Πως ήταν ο Κιμ Γιονγκ Ουν όταν ήταν παιδί;

Ενώ οι φήμες για την υγεία του Κιμ Γιονγκ Ουν πληθαίνουν, το καθεστώς της Πιονγιάνγκ στα πλαίσια του εορτασμού της ίδρυσης του δόγματος του «Σονγκούν» από τον Κιμ Γιονγκ Ιλ, παρουσίασε βίντεο με στιγμές από την οικογένεια που κυβερνά τη Βόρεια Κορέα.

Σε αυτό το βίντεο προβλήθηκαν για πρώτη φορά φωτογραφίες από τη μητέρα του Κιμ Γιονγκ, αλλά και της συζύγου του. Σύμφωνα με ειδησεογραφικό κανάλι της Νότιας Κορέας, εμφανίζεται η μητέρα του Βορειοκορεάτη ηγέτη να περπάταει στην πρωτεύουσα, να φυτεύει δενδρύλια, και να ασχολείται με τον νεαρό Κιμ, όπου διαβάζουν και ζωγραφίζουν μαζί.

Η μητέρα του Κιμ Γιονγκ πέθανε το 2004 και ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί η αιτία θανάτου της. Φήμες που βγήκαν εκείνη την εποχή έκανα λόγο για θάνατο από καρκίνο του στήθους, και ότι πέθανε στο Παρίσι σε νοσοκομείο που πήγε για θεραπεία.

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb